Kαημενούλα: Η Kim Kardashian χάνει τα μαλλιά της και οι νέες της φωτό το αποδεικνύουν

Γωγώ Φούντα
Kαημενούλα: Η Kim Kardashian χάνει τα μαλλιά της και οι νέες της φωτό το αποδεικνύουν

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Τι γίνεται όταν εμείς τα κορίτσια περνάμε μία μακρά περίοδο άγχους και στρες; Μα φυσικά αλλάζουμε τα μαλλιά μας, προκειμένου να αλλάξει και η διάθεσή μας. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να βγούμε χειρότερες απ' ότι ήμασταν αλλά αυτό είναι το τίμημα της αλλαγής. Ε λοιπόν, ποιος είπε ότι η Kim Kardashian, η διασημότερη ίσως γυναίκα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, διαφέρει από εμάς;

kim-kardashian-ffn-bald-blonde-hair-falling-out-lead 1ef9a

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογία της Kim τον τελευταίο καιρό, δεν είναι και η καλύτερη. Από την μία η στενοχώρια της για το ότι δεν μπορεί να κάνει πλέον άλλο παιδί, και από την άλλη η συνεχής πίεση του Kanye την έχουν γεμίσει άγχος με αποτέλεσμα τα ψυχοσωματικά της να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Είπε λοιπόν να γίνει ξανθιά για να ανέβει η ψυχολογία αλλά... δεν της έκατσε.

420 ee176

Αφού λοιπόν, «έσπασε» για ακόμη μία φορά το ίντερνετ με τη νέα της-αλά Λέγκολας-ξανθιά κόμη, γύρισε με συνοπτικές διαδικασίες στο καστανό, μιας και όπως είχε δηλώσει, το να είσαι ξανθιά είναι μεγάλος μπελάς. Δυστυχώς όμως για εκείνη, τα μαλλιά της είναι πλέον πολύ αδύναμα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με extensions και εμφανέστατη... καραφλίτσα!

KIM-KARDASHIAN 0d146

Συμφωνα με τους ειδικούς Kardashiano-λόγους, η Kim σε λίγα χρόνια, δε θα έχει μαλλιά μιας και τα έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ που σιγά σιγά θα αρχίσουν να πέφτουν. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, η star έχει πέσε σε μαύρη κατάθλιψη, και προσπαθεί να σώσει ό, τι μπορεί.

kim-kardashian-ffn-bald-blonde-hair-falling-out-lead f4f75

Αυτά για να μη στενοχωριέστε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κι εσείς κάποιο πρόβλημα με τα μαλλιά σας. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Διαβάστε ακόμη:

Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα: Γιατί κινδυνεύουν με δημόσιο διασυρμό;

O χωρισμός-βόμβα και η αποστομωτική απάντηση του διάσημου ζευγαριού!

Πόση καταπίεση πια; Η Jennifer Lopez περνάει δύσκολα...