Η Bobbi Kristina ξύπνησε από το κώμα; Δείτε τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του πατέρα της

Η Bobbi Kristina ξύπνησε από το κώμα; Δείτε τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του πατέρα της

Ο Bobby Brown μιλά για τη μάχη που δίνει η κόρη του από τη σκηνή και προκαλεί αντιδράσεις

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως ο πρώην άντρας της Whitney Houston και πατέρας της Bobbi Kristina είναι μια αμφιλεγόμενη και αναξιόπιστη προσωπικότητα της showbiz, αλλά μια νέα του δήλωση εγείρει πολλά ερωτηματικά.
Σε video που έδωσε στη δημοσιότητα αμερικανικό site, ο Bobby Brown από τη σκηνή του Verizon Theatre του Τέξας και κατά τη διάρκεια του show του απευθύνθηκε στο κοινό και είπε: "Σήμερα μπορώ να πω πως η Bobbi είναι ξύπνια. Με παρακολουθεί".
Το κοινό σε κατάσταση έκστασης άρχισε αμέσως τις επευφημίες. Παρά τη χαρά του κοινού τα ξένα sites είδαν με αμφιβολία τα σχόλια αυτά και οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν αμέσως να διαλευκάνουν την κατάσταση, επικοινωνώντας με την οικογένεια της 22χρονης Bobby Kristina. Καμία δήλωση, όμως, δεν έγινε συνηγορώντας έτσι στο γεγονός πως ο Brown το είπε αυτό απλώς για να ξεσηκώσει το κοινό!

bobby-brown-bobbi-kristina-brown-bobby-brown-30563416-518-694 34193
1329154009 whitney-houston-bobby-brown-bobbi-kristina-1994-lg02 17b73

Μπαμπάς και κόρη σε χαρούμενες στιγμές πριν το διαζύγιο με τη Whitney Houston.


Η τελευταία ενημέρωση για την υγεία της 22χρονης ήταν πως είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν σε κλινική αποκατάστασης. Τον Φεβρουάριο τα ξένα Μέσα μετέδωσαν πως οι γιατροί αποφάσισαν να βγάλουν την Bobbi από το τεχνητό κώμα, αλλά εξαιτίας των κρίσεων, που παρουσίασε, αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά την φαρμακευτική αγωγή για να πέσει και πάλι σε κώμα.
Η μοναχοκόρη της Houston μεταφέρθηκε στις 31 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο όταν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Georgia, σκηνικό που θύμιζε τον θάνατο της μητέρας της το 2012.

Η οικογένεια Brown σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον Bobby Brown να μιλάει στο κοινό για την εξέλιξη της υγείας της κόρης του.

Διαβάστε ακόμη:

Mικρό μαγιό, μεγάλες αποκαλύψεις! Η Rihanna στη Χαβάι τα έδειξε όλα (ναι, ξανά!)