H εξομολόγηση της Rumer Willis: «H μητέρα μου παραλίγο να με οδηγήσει στην ανορεξία»

Γωγώ Φούντα
H εξομολόγηση της Rumer Willis: «H μητέρα μου παραλίγο να με οδηγήσει στην ανορεξία»

Τόσο κακή μάνα η Demi λοιπόν;

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το να είσαι παιδί ενός πολύ διάσημου ανθρώπου, δεν είναι ποτέ εύκολο και απλό. Πόσο μάλλον όταν είσαι παιδί, δύο διάσημων ανθρώπων, όπως ακριβώς συμβαίνει στις κόρες της Demi Moore και του Bruce Willis. Τα τρία κορίτσια λοιπόν, συχνά πυκνά, απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα καμώματά τους, μιας και ως γνωστόν, όταν οι γονείς σου είναι stars, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να... παρτάρεις!

2824ADB100000578-3061198-image-a-17 1430326158770 3596b

Βέβαια, φαίνεται πως η μεγαλύτερη, Rumer Willis, βαρέθηκε τα άσκοπα πάρτι, και αυτή την περίοδο χορεύει στο αμερικανικό Dancing With The Stars, λαμβάνοντας μάλιστα και εξαιρετικές κριτικές. Η Rumer λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει γίνει περιζήτητη και δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις. Οι οποίες βέβαια, είναι πάντα πιπεράτες και αποκαλυπτικές, μιας και δε λείπουν ποτέ οι αναφορές στους διάσημους γονείς της.

rumer-willis-2015-race-to-erase-ms-event-in-century-city 1 d1922

Ανάμεσα στα πολλά που λέει κατά καιρούς, το πιο ενδιαφέρον και άξιο προσοχής, είναι αναμφίβολα το σημείο όπου μιλάει για τα κιλά και τον «ανταγωνισμό» που είχε πάντα με την μητέρα της. «Όταν ήμουν μικρή, συνέκρινα συνεχώς τον εαυτό μου με την μητέρα μου. Έβλεπα ότι εκείνη φορούσε μικρότερο νούμερο παντελόνι από μένα, και σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αρκετά αδύνατη ώστε να είμαι ωραία. Έτσι, έκανα δίαιτα προκειμένου να είμαι κοκαλιάρα», εξομολογείται. Όπως μαλιστα τονίζει, εκείνη την περίοδο έφτασε ένα βήμα πριν την ανορεξία, αλλά ευτυχώς γλίτωσε τελευταία στιγμή.

Βλέπετε τι παθαίνουν τα παιδιά των stars; Ούτε στον εχθρό μας!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν το περιμέναμε ποτέ: Αυτή είναι η celebrity επανασύνδεση που θα ταράξει το Hollywood!

Τα λόγια είναι περιττά! H Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα για αυτό το καλοκαίρι