Sexyyy σαραντάρα: Δείτε την Fergie με μαγιό & τρέξτε γρήγορα στο γυμναστήριό σας!

Sexyyy σαραντάρα: Δείτε την Fergie με μαγιό & τρέξτε γρήγορα στο γυμναστήριό σας!

Πραγματικά μείναμε άφωνες

«Μία σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες» λένε και μάλλον έχουν απόλυτο δίκιο. Οι κυρίες στο Hollywood φροντίζουν καθημερινά να μας το επιβεβαιώνουν. Πρόσφατο παράδειγμα; Η πετυχημένη τραγουδίστρια Fergie, η οποία αυτό το διάστημα χαλαρώνει στη Florida!


Η ξανθιά star απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα συντροφιά με το σύζυγό της Josh Duhamel. Οι paparazzi φυσικά ήταν εκεί και μας χάρισαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

fergie-bikini-body-josh-duhamel-palm-beach-florida-01 30db8
dwd 7b110

Τα λόγια είναι περιττά. Οι κοιλιακοί της καλοσχηματισμένοι, τα πόδια και τα χέρια της σούπερ γυμνασμένα και όλα αυτά ενώ είναι 40 ετών και... μανούλα. Η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το γιο της Axl τον Αύγουστο του 2013, αλλά μάλλον η γέννα πέρασε και δεν... ακούμπησε!

rs 634x1024-150505133437-634.Fergie-Bikini-Palm-Beach.ms.050515 98002
fergie-bikini-body-josh-duhamel-palm-beach-florida-10 6d1cf


Πώς διατηρεί όμως αυτό το απίστευτο κορμί; Η star λατρεύει το χορό και φροντίζει να παρακολουθεί μέσα στην εβδομάδα αρκετά μαθήματα. Επιπλέον, λατρεύει το cardio, το οποίο μάλιστα τη βοηθά να ιδρώνει και να χάνει το περιττό λίπος. Όσο για τη διατροφή της; Προσέχει πολύ τι τρώει και επιτρέπει στον εαυτό της λίγες παρασπονδίες.


Ώρα για γυμναστήριο κορίτσια! Δε νομίζετε; Η Fergie μας «έβαλε τα γυαλιά»!

Διαβάστε ακόμα

O celebrity γάμος που θα προκαλέσει πανικό και... οργή!

Ποτέ μη λες ποτέ! Το πιο αλλοπρόσαλλο ζευγάρι της showbiz φαίνεται να είναι και πάλι μαζί