Αυτός ο άντρας την απελευθέρωσε: Η κίνηση της Gwyneth Paltrow που δεν περιμέναμε ποτέ

Γωγώ Φούντα
Αυτός ο άντρας την απελευθέρωσε: Η κίνηση της Gwyneth Paltrow που δεν περιμέναμε ποτέ

O Chris Martin είναι για τα καλά παρελθόν

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, να δηλώσουμε ότι ντρεπόμαστε πάρα πολύ που πιστέψαμε έστω και για μία στιγμή, ότι η Gwyneth Paltrow, θα μπορούσε να μείνει μόνη και έρημη μετά το χωρισμό της από τον Chris Martin. Και το λέμε αυτό, γιατί είναι σχεδόν παράλογο για μία σέξι star του Hollywood να μένει single για πάνω από ένα... μήνα-και πολύ λέμε-!

2753889300000578-3071322-image-a-127 1430965253620 ffcf0

Η αγαπημένη και ολίγον υστερική ηθοποιός λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο, μη σας πούμε και περισσότερο, είναι ζευγάρι με το Brad Falchuk, ο οποίος είναι παραγωγός και πολύ σέξι! Μπορεί βέβαια, μέχρι στιγμής να μην έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, κάτι που μας έκανε να απορούμε σχετικά με το αν είναι όντως μαζί, αλλά οι απορίες μας λύθηκαν στα γενέθλια του Robert Downey Jr, έναν περίπου μήνα πριν.

Οι 2 τους λοιπόν, εμφανίστηκαν χεράκι χεράκι, ενώ σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους, είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Τόσο πολύ μάλιστα, που σε πρόσφατη έξοδό τους σε ιταλικό εστιατόριο, οι θαμώνες έγιναν μάρτυρες μίας... αλλόκοτης σκηνής. Η Gwyneth, μεθυσμένη από έρωτα και ίσως από τα κοκτέιλ, λικνιζόταν αισθησιακά σε ρυθμούς rnb, με τον καλό της να τη κοιτάζει με θαυμασμό!

z17716812QBrad-Falchuk-w-2014-roku c8cca

Όχι ότι γνωρίζουμε προσωπικά τη Gwyneth, αλλά έχουμε μία εντύπωση ότι με τον άντρα αυτό έχει απελευθερωθεί και είναι πιο άνετη και κουλ από ποτέ! Λέτε τελικά να την καταπίεζε ο Chris;

Διαβάστε ακόμη:

H κίνηση των Bradgelina που προκάλεσε ερωτηματικά

Δικαίωση για όλες μας: Μπορεί η star να έχει κορμάρα αλλά έχει και... κυτταρίτιδα!

Δυσάρεστα νέα: Διάσημος τραγουδιστής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο