Xαμός στο Hollywood! Η ανακοίνωση του μήνα έγινε με ένα γαλλικό φιλί επί σκηνής

Xαμός στο Hollywood! Η ανακοίνωση του μήνα έγινε με ένα γαλλικό φιλί επί σκηνής

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Η γλυκιά Σκάλι και ο γοητευτικός Μόλντερ επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, όχι με επαναλήψεις της θρυλικής σειράς του '90, X–Files, αλλά με νέα επεισόδια. Καλά διαβάσατε! Η αγαπημένη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, που δημιούργησε εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές και άνοιξε καινούρια σχολή στις σειρές της τηλεόρασης θα επιστρέψει στη ζωή μας και αυτό δεν είναι πια φήμη.

The-X-Files-the-x-files-19911374-2560-2398 be13b
david-duchovny-gillian-anderso-reunite-kiss-5 0464a

H δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, X-Files, διήρκησε από το 1993 μέχρι το 2002, ολοκληρώνοντας εννέα κύκλους.


Η φημολογία είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες και το studio το επιβεβαίωσε. Όμως η πραγματική συμφωνία έγινε επί σκηνής... Ο πρωταγωνιστής David Duchovny κατά τη διάρκεια συναυλίας του (γιατί είναι και τραγουδιστής) δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Gillian Anderson η οποία του έδωσε ένα φιλί στο στόμα κάτι δηλαδή σαν να κλείνουν τη συμφωνία και να επιβεβαιώνουν την είδηση των νέων επεισοδίων.

"Η Gillian αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του και στο τέλος τον φίλησε" δήλωσε άνθρωπος που παρακολουθούσε τη συναυλία. Μπορεί στην οθόνη να μην είχαμε δει ποτέ ένα μεταξύ τους ειδύλλιο, αλλά το γαλλικό φιλί μας το χάρισαν έτσι και αλλιώς... Και είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Άουτς! Βρέθηκε η πιο κακή αντιγραφή της JLo και μάλιστα τη γνωρίζετε πολύ καλά