Ο πρώην της παντρεύτηκε την κολλητή της: H star σπάει τη σιωπή της & μας αιφνιδιάζει!

Ο πρώην της παντρεύτηκε την κολλητή της: H star σπάει τη σιωπή της & μας αιφνιδιάζει!

Εκείνη έζησε αυτό που όλες μας φοβόμαστε

Δεν υπάρχει χειρότερος εφιάλτης για μια γυναίκα από το να ερωτευτεί ο σύντροφός της την... φίλη της. Και οκ, άντε και ξεπερνάς το ειδύλλιο! Αν όμως την παντρευτεί, εκεί τα πράγματα τα λες και δύσκολα.


Κάτι τέτοιο, λοιπόν, βίωσε η φίλτατη Nina Dobrev πριν περίπου ένα μήνα, όποτε και ο πρώην της Ian Somerhalder παντρεύτηκε τη μέχρι πρότινος φίλη της Nikki Reed. Η Nina διατηρούσε σχέση με τον σέξι ηθοποιό από το 2010 ως το 2013. Ένα περίπου χρόνο μετά, ο Ian άρχισε να βγαίνει με την Nikki, την οποία και παντρεύτηκε μετά από λίγους μήνες σχέσης.

nina-dobrev-ian-somerhalder-wedding fa726

Η Nina με τον Ian


Δεν είναι, λοιπόν, λίγο αυτό που βίωσε η Nina. Βόμβα μεγατόνων της έσκασε και άντε να την αντιμετωπίσει. Επειδή όμως εκείνη είναι κυρία με το κάπα κεφαλαίο, μίλησε στη Maria Menounos και στο E!, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της Ελληνίδας παρουσιάστριας.

article-2698628-1FCD806D00000578-246 634x805 fedf8

Oι δυο φίλες, πριν μπει ανάμεσά τους ο Ian


Συγκεκριμένα τόνισε πως ήταν φίλη με τον Ian, πολύ πριν γίνουν ζευγάρι και παραμένουν και μετά τον χωρισμό τους. Τον αγαπά πολύ και η φιλία τους είναι πολύ δυνατή. Τον νοιάζεται και αυτό δεν αλλάζει όπως και να έχει. Πάνω από όλα είναι επαγγελματίες και δε μπερδεύει τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά της. Επομένως καμία σχέση δεν έχει η αποχώρησή της από την έκτη σεζόν της σειράς Vampire Diaries, με ό,τι συνέβη με τον Somerhalder.

DF 0fcce

H Nikki με τον Ian


Όσο για το γάμο του; Η Dobrev είπε τα εξής: «Όταν άκουσα για το γάμο, σκέφτηκα πως πραγματικά αυτό είναι τέλειο. Φαίνονται ευτυχισμένοι και είμαι και εγώ, οπότε δε βλέπω γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Το όλο δράμα δημιουργείται από τα media και όχι από εμάς. Φυσικά παίζουμε σε μια πετυχημένη νεανική σειρά και όλοι ψάχνουν το παρασκήνιο (ίντριγκα) πίσω από αυτό. Εάν δεν υπάρχει, δεν έχεις και τι να γράψεις. Απλώς αδιαφορώ για όλα αυτά».

Εσάς σας έπεισε;

Διαβάστε ακόμα

Πόσο... κράξιμο να αντέξει; Η Pink πάχυνε, το χαίρεται & ξεσπά εναντίον των επικριτών της

Η απόλυτη ανατροπή: Ο πραγματικός λόγος της απόλυσης του Patrick Dempsey θα σας σοκάρει