Ήμαρτον! Αν αυτοί οι stars αρραβωνιάστηκαν, η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική

Ερμιόνη Σαρρή
Ήμαρτον! Αν αυτοί οι stars αρραβωνιάστηκαν, η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική

Η μέλλουσα νύφη και οι τρελές απαιτήσεις της σπάνε κάθε... λογική

Αν ακούγοντας τη λέξη 17χρονη το μυαλό σας πηγαίνει σε ένα κορίτσι που τελειώνει το σχολείο και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα σπουδάσει, τότε σίγουρα έχετε ξεχάσει πως κάπου εκεί στο Hollywood κυκλοφορεί η Kylie Jenner. H ζωή της ίσως είναι πιο ταραχώδης και από μίας 30αρας και αυτό είναι κάτι που δεν την πτοεί. Το κορίτσι αυτό όλο και βρίσκει κάποιο τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Είναι η τελευταία κόρη της Jenner και μάλλον προσπαθεί να φτάσει τις τρέλες της Kim και των άλλων κοριτσιών.

Μα είναι δυνατόν να αρραβωνιάστηκε με τον Tyga από αυτήν την ηλικία; Καλά καλά δεν ξέρει τι θα απογίνει σε αυτή τη ζωή και ετοιμάζει γάμους και γλέντια; Και όχι μόνο θέλει να ντυθεί νυφούλα, αλλά απαιτεί από τον καλό της να της χαρίσει μεγαλύτερο μονόπετρο από αυτό της Kim Kardashian. Μα τι άλλο θα ακούσουμε από αυτό το σπίτι; Το ξέραμε ότι ανταγωνίζονται η μία την άλλη, αλλά στο μονόπετρο δεν είχαμε φτάσει ποτέ. Μάλλον δεν έχουμε αρκετή φαντασία.

Tyga-and-Kylie-Jenner-Blue-Ribbon-Sushi 93204
rs 634x1024-141219105850-634-kylie-jenner-tyga.ls.121814 3bb96

Ο Tyga, σύμφωνα με το HollywoodLife.com, έχει φορέσει ήδη στην καλή του ένα τυπικό δαχτυλίδι και τρέχει πανικόβλητος (εμείς το υποθέτουμε δηλαδή) να βρει το κατάλληλο. Στην προκειμένη περίπτωση, το μέγεθος μετράει και όχι η... κίνηση. Αν όλη αυτή η τρέλα ισχύει, εμείς απλά σωπαίνουμε. Το φαινόμενο Jenner είναι... μοναδικό.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πρόλαβε να το χαρεί: H Mariah Carey ακυρώνει τη συναυλία της για λόγους υγείας

Τα μαχαίρια βγήκαν: Η σπόντα της σταρ για την Angelina Jolie που θα συζητηθεί