Τρέμε Kim! Μπορεί να έβγαλε βιβλίο για selfies αλλά άλλος μπήκε στο Guiness γι’ αυτές!

Τρέμε Kim! Μπορεί να έβγαλε βιβλίο για selfies αλλά άλλος μπήκε στο Guiness γι’ αυτές!

Μα είναι δυνατόν να μην κατάφερε να τον ξεπεράσει;

Μπορεί η μεγαλύτερη ενασχόληση στη ζωή της να είναι οι... selfies, μπορεί να έβγαλε και βιβλίο αφιερωμένο σε αυτές, όμως η Kim Kardashian έχασε την ευκαιρία της να μπει στο βιβλίο Guiness για το λόγο αυτό, και μάλλον αυτή τη στιγμή θα έχει... εκραγεί από τα νεύρα της, αφού ο άνθρωπος που κατάφερε να της κλέψει τη δόξα, δεν έχει ούτε κατά προσέγγιση την... εμπειρία της.


Ο λόγος βέβαια για τον Dwayne Johnson που κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Guiness, αφού κατόρθωσε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να τραβήξει 105 selfies σε διάστημα 3 λεπτών(!), πάνω στο κόκκινο χαλί. Και φυσικά, ο 43χρονος ηθοποιός δεν παρέλειψε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με το βραβείο του ανά χείρας, για να μπορέσουν να πειστούν ακόμα και οι πιο καχύποπτοι για το πόσο γρήγορος κατάφερε να είναι.

johnson 0 5712e


Άραγε μετά από αυτή την ήταν της τι θα κάνει η τηλεπερσόνα; Θα παρατήσει την προσπάθεια με τις selfies ή θα επανέλθει δριμύτερη λίαν συντόμως; Αν κρίνουμε από το χαρακτήρα που μας έχει δείξει μέχρι τώρα, μάλλον το δεύτερο. Αναρωτιόμαστε τι θα σκεφτεί και πάλι να κάνει, για να κεντρίσει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, τώρα που έχουν πέσει σε άλλον σταρ.

Διαβάστε ακόμη:

Ένωσαν τις... μοναξιές τους!Οι δύο φρεσκοχωρισμένοι σταρ είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ;

Κρίμα! Η αποκάλυψη του πρώην της για την... δυστυχισμένη ζωή της σταρ που σοκάρει!