Nέα σκληρή κόντρα στη showbiz: Οι δύο stars στα «μαχαίρια» για ένα τραγούδι

Γωγώ Φούντα
Nέα σκληρή κόντρα στη showbiz: Οι δύο stars στα «μαχαίρια» για ένα τραγούδι

Τι συνέβη;

Όσο η κατάσταση είναι περίεργη στη χώρα μας, την αμαρτία μας θα την πούμε: Χίλιες φορές να διαβάζουμε για κόντρες παρά για έρωτες και γάμους. Οπότε λοιπόν, όταν πληροφορηθήκαμε τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε 2 από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, δεν μπορούσαμε να μη μάθουμε περισσότερα.

jqwdg 2386c

Που λέτε, ως γνωστόν, η Britney Spears, συνεργάστηκε με την Iggy Azalea, για το τραγούδι Pretty Girls. Μπορεί λοιπόν στη χώρα μας να ακούστηκε αρκετά, κάτι που δε συνέβη και με την Αμερική, όπου και έφτασε μόλις στην 29η θέση του Billboard chart. Οπότε, όπως γίνεται πάντα στις περιπτώσεις που οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες, και τελικά απογοητεύεσαι, η γκρίνια ήταν αναπόφευκτη.

Συγκεκριμένα, η Britney έκανε ένα tweet, στο οποίο απαντούσε σε ένα θαυμαστή λέγοντας: «Ανυπομονώ να γυρίσω στο Las Vegas να συνεχίσω το show μου. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό»! Φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που έπιασαν το νόημα πίσω από τα λόγια της star, η οποία κατηγόρησε την Iggy για την απογοητευτική πορεία του κομματιού τους στα charts και τη χλιαρή τους παρουσία στα Billboard Awards τον Μάιο.

2A16940800000578-3144071-Blondes having fun The Valley Girl type music video for Pretty G-a-11 1435645917142 36240

Η απάντηση φυσικά δεν άργησε να ερθει, με την Iggy να λέει: «Είναι δύσκολο να απαιτείς από ένα τραγούδι να γίνει επιτυχία όταν δεν το προωθείς καθόλου. Θα μου άρεσε να γινόταν αυτό αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Και σε τέτοιες εποχές, πρέπει να βάζεις τα δυνατά σου», ολοκλήρωσε.

Τελικά, μήπως απλά φταίνει και οι δύο;