Πως κι έτσι;Η Eva Longoria έχει τον πιο απίθανο… στόχο που θα περιμέναμε να ακούσουμε!

Πως κι έτσι;Η Eva Longoria έχει τον πιο απίθανο… στόχο που θα περιμέναμε να ακούσουμε!

Γιατί, κι όμως, δεν τα έχει καταφέρει ακόμα όλα!

Όταν είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σταρς του Hollywood η αλήθεια είναι ότι δεν σου έχουν απομείνει και πολλά ακόμα να... πετύχεις. Ωστόσο, όλοι μας έχουμε τους στόχους μας, είτε μικρούς είτε μεγάλους, γιατί απλά... έτσι είναι η ζωή, και χωρίς αυτούς δεν θα είχε κανένα νόημα. Κάπως έτσι σκεπτόμενη και η Eva Longoria, έχει θέσει τους δικούς της.
Και όχι! Δεν έχει να κάνει με περισσότερα χρήματα, με περισσότερη δόξα και φήμη ή έστω με κάτι αρκετά... σταριλίστικο, αλλά η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως επιθυμία της είναι να γίνει η... θηλυκή έκδοση του George Clooney!

rs 634x861-150702183943-634.Eva-Longoria-InStyle.ms.070215 36eda

Κι όμως είναι γεγονός. Μπορεί όταν ακούμε το όνομα του διάσημου ηθοποιού τα χαρακτηριστικά που μας έρχονται στο μυαλό –ακόμα και τώρα- να είναι ένας πλούσιος, γοητευτικός και περιζήτητος εργένης, όμως ο George έχει και άλλα στοιχεία που θα μπορούσε κανείς να του ζηλέψει.

GeorgeClooney e842b

Συγκεκριμένα, η 40χρονη σταρ θέλει κάποτε να μπορέσει να σκηνοθετεί, να αναλαμβάνει την παραγωγή αλλά και να πρωταγωνιστεί στις ταινίες της, όπως ακριβώς κάνει τώρα και εκείνος. Τι να πούμε κι εμείς; Της ευχόμαστε απλά, καλή τύχη!

Διαβάστε ακόμη:

40 χρονών και είναι μια θεά! Η σταρ έχει τα... παχάκια της και δεν το κρύβει καθόλου!

Όχι δεν είναι η... Marilyn! Η άτυχη στιγμή της σταρ προκάλεσε το πιο σέξι ατύχημα!