H σταρ «ξεσπαθώνει» εναντίον του περιοδικού Rolling Stone και της Kim Kardashian

H σταρ «ξεσπαθώνει» εναντίον του περιοδικού Rolling Stone και της Kim Kardashian

Και καλεί τους θαυμαστές της να μποϊκοτάρουν το γνωστό τίτλο

Είναι γνωστό πως η Sinead O’ Connor δε φοβάται να πει ανοιχτά την άποψή της και οι τελευταίες της δηλώσεις, σχετικά με το εξώφυλλο της Kim Kardashian για το περιοδικό Rolling Stone, ήταν ξεκάθαρες και ειλικρινείς, όσο και η ίδια η τραγουδίστρια.

Η καλλιτέχνης έγραψε ένα κείμενο με αρκετά επιθετικό τόνο και το δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook, στο οποίο θεωρεί πως «η μουσική έχει επισήμως πεθάνει».
«Τι κάνει αυτή η ******* (“Δε χαμογελάω πολύ γιατί μου δημιουργούνται ρυτίδες”) στο εξώφυλλο του Rolling Stone; Η μουσική έχει επισήμως πεθάνει. Ποιος να φανταζόταν πως το περιοδικό Rolling Stone θα τη δολοφονούσε; Δεν πρέπει να περιμένουμε πως φταίνε μόνο οι Simon Cowell και Louis Walsh. Ο Bob Dylan πρέπει κυριολεκτικά να αισθάνεται φρίκη. #BoycottRollingStone», έγραψε η Sinead και πολλοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου έγραψαν στα σχόλια πως συμφωνούν απόλυτα μαζί της, ενώ άλλοι θεώρησαν πως υπερβάλλει.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η O’ Connor εκφράζεται δημόσια και με τέτοιο τρόπο για κάποιο θέμα, αφού και το 2013, έγραψε τρεις ανοιχτές επιστολές στη Miley Cyrus, παρακινώντας την να προβάλλει υγιέστερα πρότυπα στους συνομηλίκους της, να σέβεται περισσότερο τον εαυτό της και να μη βγάζει τα ρούχα της.


Μάλλον συμφωνούμε με την άποψη της Sinead O’ Connor για το εν λόγω εξώφυλλο. Εσείς;

Διαβάστε ακόμα

Game of Thrones: Πρωταγωνιστής της σειράς μόλις επιβεβαίωσε ότι θα παίζει στην 6η σεζόν!

Mήπως η Kendall έχει βάλει στόχο να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο της διάσημης οικογένειας;

fashiondiaries247.blogspot.com