Τι θα απογίνει η περιουσία της Whitney Houston μετά το θάνατο της Bobbi Kristina;

Γωγώ Φούντα
Τι θα απογίνει η περιουσία της Whitney Houston μετά το θάνατο της Bobbi Kristina;

Και τι αποκαλύπτει η διαθήκη της μεγάλης star;

Ως γνωστόν, η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina, άφησε χθες την τελευταία της πνοή, έπειτα από μακρά νοσηλεία σε κωματώδη κατάσταση. Κι αν για την οικογένεια, τα νέα είναι τραγικά, διότι δεν είχαν προλάβει να συνέλθουν ακόμα από τον ξαφνικό θάνατο της ίδιας της Whitney τρία χρόνια πριν, τώρα καλούνται να διευθετήσουν και το θέμα της αμύθητης περιουσίας της μεγάλης star.

Η Houston λοιπόν, με μία διαθήκη που είχε φτιάξει το 2007, όριζε ότι η κόρη της θα ήταν σε θέση να διαχειριστεί, μόλις το 1/10 της περιουσίας της, συνολικά περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια, μόλις έκλεινε τα 21 της χρόνια, ενώ στην ηλικία των 25 θα ήταν σε θέση να λάβει το 1/6 της συνολικής περιουσίας.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Houston είχε προνοήσει ακόμα και για την περίπτωση που η κόρη της δεν κατάφερνε να φτάσει τα 25, η Bobbi πέθανε στα 22, όλα τα χρήματα θα μεταφέρονταν στους ανθρώπους που εκείνη είχε χρήσει δικαιούχους. Με λίγα λόγια, η Bobbi Kristina δεν είχε κανένα ουσιαστικό δικαίωμα όσον αφορά στα χρήματα της μητέρας της, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί όπως εκείνη θα ήθελε.

Με λίγα λόγια, νόμιμοι δικαιούχοι γίνονται η μητέρα της star Cissy και τα δύο της αδέρφια Michael και Gary. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη διαθήκη περιλαμβάνεται και ο Βobby Brown, ο οποίος μάλλον τελικά δε θα πάρει τίποτα, γιατί είχε προηγηθεί το διαζύγιό του με τη διάσημη γυναίκα του.