Η μητέρα του Μ.Λαζαρίδη ξεσπά:«Η Ηλιάδη ξέρει πολλά, έκλεψε τον γιο μου, θα κινηθώ νομικά»

Η μητέρα του Μ.Λαζαρίδη ξεσπά:«Η Ηλιάδη ξέρει πολλά, έκλεψε τον γιο μου, θα κινηθώ νομικά»

Ξέσπασε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της Αγγελικής Ηλιάδη και της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ «εκτοξεύοντας» πολύ σοβαρές κατηγορίες εναντίον τους. Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η μητέρα του, Μαρία με αρφορμή πρόσφατη συνέντευξη της Καίτη Γκρέϋ που ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, λύνει την σιωπή.

«Μετά που πέθανε ο Μπάμπης (ο Λαζαρίδης) για να τη βγάλω ασπροπρόσωπη πήγα και πλήρωσα τα πάντα για την κηδεία για να είναι εκείνη σωστή απέναντι στον κόσμο. Τι παράπονο έχει από μένα; Θέλω να μου το πει δημοσίως», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της γιαγιάς της Αγγελικής Ηλιάδη, που προκάλεσαν την έκρηξη της κυρίας Μαρία Λαζαρίδη.

«Ντροπή της ! Ντροπή της μετά από 7 χρόνια. Ποια έξοδα έκαναν του Μπάμπη μου; Ποια έξοδα; Ούτε ένα κερί δεν ανάψανε στον Μπάμπη μου που λέει ο λόγος. Το μόνο που έκανε η Γκρέυ ήταν ένα στεφάνι, το οποίο το πλήρωσα εγώ 500 ευρώ. Η δε προκομμένη, ούτε το όνομά της δεν θέλω να αναφέρω, έφτιαξε ένα κάδρο που έγραψε πάνω ένα στίχο που της αφιέρωνε ο Μπάμπης και αυτό εγώ το πλήρωσα στον μαρμαρά», εξομολογείται στο govastileto.

Με λυγμούς εξιστόρησε το πώς έφτασε η Αγγελική Ηλιάδη να τους φέρει στο σημείο να μην έχουν δει το εγγόνι τους, από τα εξάμηνα του πατέρα του. Την κατηγορεί ότι έκλεψε πράγματα και χρήματα που άνηκαν στον γιο της και δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να τα πάρει πίσω όλα. Το μόνο που ζητάει απεγνωσμένα είναι να δει τα εγγόνια της.

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr