Το "Model Wars" είναι το νέο Gossip Girl και δημιουργός του είναι η Cindy Crawford

Το "Model Wars" είναι το νέο Gossip Girl και δημιουργός του είναι η Cindy Crawford

Το supermodel αποφάσισε να βγάλει δική της τηλεοπτική σειρά, που θα έχει ως θέμα την ίντριγκα και τις έριδες ανάμεσα στα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του '80

Επιτέλους, ένα show για να γεμίσει το κενό που άφησαν το Gossip Girl και το SATC. Σύμφωνα με το Variety, η Cindy Crawford εργάζεται πάνω σε μια νέα σειρά για το NBC, που θα έχει ως θέμα της τους «πολέμους» ανάμεσα στα πρακτορεία μοντέλων Ford Modelling Agency και Elite Model Management, τη δεκαετία του ’80.


Τα supermodels μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή και σύμφωνα με πληροφορίες οι ιστορίες η ιστορία θα βασίζεται στην έριδα μεταξύ των δύο πρακτορείων, όταν τα μοντέλα του “Elite” έγιναν supermodels.
Δυστυχώς, η Cindy δε θα παίξει κάποιο ρόλο στη σειρά, αλλά θα βρίσκεται στην καρέκλα του παραγωγού, ενώ στις ιστορίες δε θα αναφέρονται τα πραγματικά ονόματα των διάσημων μοντέλων. Κάτι μας λέει, βέβαια, πως θα καταλαβαίνουμε εύκολα ποια είναι ποια, αν και τα επεισόδια θα είναι περισσότερο βασισμένα στο σενάριο, παρά σε αληθινά γεγονότα.


Όπως και να έχει, το περιμένουμε με ανυπομονησία!

Διαβάστε ακόμα

10 τραγούδια που πρέπει να «πάρεις» μαζί σου στις διακοπές

Το "Game of Thrones" θα τελειώσει στην 8η σεζόν και το HBO δίνει στοιχεία για τη συνέχεια

fashiondiaries247.blogspot.com