5+1 τρελά πράγματα που έχουν κάνει διάσημοι ηθοποιοί για να παίξουν ένα ρόλο

5+1 τρελά πράγματα που έχουν κάνει διάσημοι ηθοποιοί για να παίξουν ένα ρόλο

Θυμάστε όταν η Natalie Portman είχε ξυρίσει το κεφάλι της;

Το επάγγελμα του ηθοποιού, μπορεί να έχει τις θετικές του πλευρές, κρύβει όμως και μεγάλη ταλαιπωρία και προσπάθεια για να πετύχεις. Αυτό, φυσικά, το γνωρίζουν πολλοί διάσημοι σταρ του Hollywood, που, για τις ανάγκες ταινιών τους, έχουν αναγκαστεί, είτε να μεταμορφωθούν εξωτερικά, είτε να ζήσουν διάφορες καταστάσεις, έτσι ώστε να μπουν στο "πετσί" του ρόλου. Ποια είναι τα πιο τρελά πράγματα που έχουν κάνει οι ηθοποιοί που λατρεύουμε για να παίξουν σε μια ταινία;

Natalie Portman

tumblr md1mchsoJL1r3gb6ao1 r1 1280 42075

Η Natalie Portman ξύρισε το κεφάλι της για την ταινία "V for Vendetta". Στ' αλήθεια.

Charlize Theron

charlize-theron-monster f651b

Η Charlize Theron πήρε πολλά κιλά και υπέστη πραγματική μεταμόρφωση για την ταινία "Monster". Δικαιώθηκε, βέβαια, αφού αυτές οι κινήσεις της της κέρδισαν ένα βραβείο SAG, μια Χρυσή Σφαίρα κι ένα Όσκαρ.

Matthew McConaughey

dallas-buyers-club-matthew-mcconaughey-gaunt 7d80a

Από την άλλη πλευρά, ο Matthew McConaughey άλλαξε τον τρόπο ζωής του κι έχαασε περίπου 20 κιλά, για το ρόλο του στην ταινία "Dallas Byers Club". Όχι άδικα, αφού κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Α' Ανδρικού Ρόλου.

Rooney Mara

mara-the-girl-with-the-dragon-tattoo 95d9f

Η Rooney Mara μπορεί να δείχνει σαν το "κορίτσι της διπλανής πόρτας", όμως μας άλλαξε γνώμη στο "Κορίτσι με το Τατουάζ". Η ίδια, μάλιστα, αποφάσισε να κάνει στην πραγματικότητα τα piercings που χρειάζονταν για το ρόλο της, έτσι ώστε να μπει στο πνεύμα της "Lisbeth Salander".

Ryan Gosling, Michelle Williams

blue valentine 007 a8cc1

Ο Ryan Gosling και η Michelle Williams ήθελαν να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να παίξουν όσο γίνεται καλύτερα σε αυτή την ταινία. Έτσι, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν(!) off-screen. Ο Gosling έμεινε μαζί με τη Williams και το κοριτσάκι που έπαιζε την κόρη τους στο κινηματογραφικό τους σπίτι για έναν ολόκληρο μήνα, έτσι ώστε να καταλάβουν τους χαρακτήρες, όσο γινόταν περισσότερο.

Heath Ledger

joker-prison-close-there-s-a-secret-hidden-behind-heath-ledger-s-joker-jpeg-194290 9a173

Αυτή την ιστορία μπορεί και να την ξέρετε. Ο Heath Ledger έχει κάνει τις εξής δηλώσεις για το ρόλο του Joker, που έμελλε να είναι και ο τελευταίος του: "Κάθισα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο για ένα μήνα, κλειδώθηκα μέσα, έφτιαξα ένα μικρό ημερολόγιο και πειραματίστηκα με φωνές-ήταν σημαντικό να βρω μια χαρακτηριστική φωνή και ένα γέλιο. Κατέληξα να φτάσω περισσότερο στο μονοπάτι ενός ψυχοπαθούς-κάποιου με πολύ λίγη έως καθόλου συνείδηση των πράξεών του. Είναι ένας απόλυτος ψυχοπαθής, ένας ψυχρόαιμος, κατά συρροή δολοφόνος κλόουν". Οι τελευταίες του λέξεις σε αυτό το ημερολόγιο που βρέθηκε μετά την αυτοκτονία του, ήταν "BYE, BYE", δηλαδή, αντίο.

Διαβάστε ακόμα

Μα τι λέτε τώρα; Η νέα θεωρία για την τύχη του Jon Snow είναι πέρα από κάθε φαντασία

Γιατί εξαφανίστηκε ο γιος του Ross Geller στις τελευταίες σεζόν; Μία στενάχωρη θεωρία