Οι χωρισμοί του 2015... so far: Ποιους περιμέναμε και ποιοι μας σόκαραν;

Γωγώ Φούντα
Οι χωρισμοί του 2015... so far: Ποιους περιμέναμε και ποιοι μας σόκαραν;

Ας κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι το 2015 από την πρώτη μέρα που μπήκε μέχρι σήμερα, δεν είναι και η καλύτερη χρονιά για ζευγάρια. Όχι μόνο οι χωρισμοί έρχονται ο ένας μετά τον άλλο, αλλά χωρίζουν και ζευγάρια που δε θα περιμέναμε ποτέ, ή που τουλάχιστον πιστεύαμε ότι απλά θα έκαναν ένα... διάλειμμα!

Τελευταίο κρούσμα, ήταν ο χωρισμός της Avril Lavinge, λίγες ώρες πριν, μιας και η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία αυτή την περίοδο μάχεται τη νόσο του Lime, αποφάσισε να χωρίσει με το σύζυγό της Chad Kroeger έπειτα από μόλις 2 χρόνια γάμου!

avril-lavigne-300 59d87

Και η λίστα φυσικά δεν τελειώνει εδώ, μιας και φέτος ομολογούμε ότι έχουμε χορτάσει από ξαφνικούς χωρισμούς. Πρώτος και καλύτερος ήταν φυσικά αυτός της Charlize Theron και του Sean Penn, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν, εμφανίζονταν ερωτευμένοι και αγαπημένοι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, χωρίς την πιθανότητα επανασύνδεσης. Και δυστυχώς δεν ήταν μόνο αυτοί, μιας και ακόμη ένας χωρισμός, διαζύγιο για να είμαστε ακριβείς, που τάραξε το Hollywood ήταν και αυτό της Jennifer Garner και του Ben Affleck, οι οποίοι έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να το... διαλύσουν.

Charlize-Theron-Sean-Penn-050825 d23fe
ben-affleck-300 88dab

Βέβαια στην προκειμένη, το φταίξιμο είναι του Ben, ο οποίος εκτός του ότι είχε κάνει «τάρανδο» τη Garner, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τη νταντά των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με τους Kourtney Kardashian και Scott Disick, οι οποίοι δεν είναι πια ζευγάρι, μιας και η reality star φαίνεται ότι βαρέθηκε τις αταξίες του αρραβωνιστικού της και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Καλά έκανε αν μας ρωτάτε.

kourtney-kardashian-secret-wedding-wallpaper-kourtney-kardashian-beauty-secrets--scott-disick-likes-natural dbaa7

Και πάμε τώρα στο πιο σοκαριστικό ίσως διαζύγιο των ημερών, που δεν είναι άλλο από αυτό της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, οι οποίοι έτσι χωρίς λόγο ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Σύμφωνα με φήμες, ο Gavin την απάτησε, κάτι που πιστεύουμε και εμείς. Τέλος, ακόμη ένα διαζύγιο που είναι στα σκαριά, είναι αυτό της Gisele και τoυ Tom Brady, των οποίων η σχέση βρίσκεται σε οριακό σημείο.

1411144568 gwen-stefani-gavin-rossdale-zoom 2bb0f
tom-gisele-met-06may14-08 ce659

Και κάτι για το κλείσιμο: Για εμάς, ο πιο σοκαριστικός από όλους, είναι ο επικείμενος χωρσμός του Homer και της Marge Simpson, oι οποίοι αποφασίζουν να πάψουν να είναι ζευγάρι έπειτα από... 27 ολόκληρες σεζόν. Το επίμαχο επεισόδιο θα προβληθεί μέσα στο φθινόπωρο, και είναι σίγουρο ότι θα απογοητεύσει πολλούς.

Simpsons-homer-simpson-marge-simpson--large-msg-126524047249 f6f67