All star trailer για το νέο άλμπουμ των Beastie Boys

All star trailer για το νέο άλμπουμ των Beastie Boys

Το αγαπημένο χιπ-χοπ τρίο από το Brooklyn δημιούργησε ένα trailer για το promo του επερχόμενο άλμπουμ τους με πρωταγωνιστές τους Susan Sarandon , Jack Black, Will Ferrell, Seth Rogen, Elijah Wood και πολλούς ακόμη γνωστούς ηθοποιούς.

Η ιστορία των Beastie Boys ξεκινά τα τέλη της δεκαετίας του 70 στο Brooklyn και έκτοτε έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα δημοφιλέστερα χιπ χοπ συγκροτήματα παγκοσμίως επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την ευρύτερη μουσική σκηνή του είδους και δημιουργώντας άλμπουμ σταθμούς όπως το «Licensed to Ill», «Ill Communication», «Hello Nasty» και «To The 5 Boroughs». Ήταν οι πρώτοι που μας έμαθαν πως πρέπει να διεκδικούμε το δικαίωμα μας για πάρτυ («You got to fight for your right to party») το 1986 ενώ σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου του 2011, θα παρουσιάσουν το νέο τους pre-sequel άλμπουμ με τον τίτλο «Hot Sauce Committee Part Two». Καθώς η πρώτη επανάληψη του «Hot Sauce Committee» δεν ήταν έτοιμη οι Beastie Boys αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τη συνέχεια, πριν την έκδοση του αυθεντικού άλμπουμ από την Capitol.

Μάλιστα, ένα ξεχωριστό trailer έχει δημιουργηθεί και κυκλοφορεί online με την αφρόκρεμα της αμερικανικής κωμωδίας και όχι μόνο να πρωταγωνιστούν (βλέπε Will Ferrell, Seth Rogen, Danny McBride, Jack Black, Elijah Wood, John C. Reilly, Jason Schwartzman, Ted Danson, Stanley Tucci και Susan Sarandon) διεκδικώντας τoν τίτλο των πραγματικών Beastie Boys. Απλά ξεκαρδιστικό!