Πώς γνωρίστηκε η Μαίρη Συνατσάκη με το νέο της σύντροφο; Mάθετε το παρασκήνιο

Γωγώ Φούντα
Πώς γνωρίστηκε η Μαίρη Συνατσάκη με το νέο της σύντροφο; Mάθετε το παρασκήνιο

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 5 μήνες

Mπορεί να έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό με τον πρώην σύντροφό της Μύρωνα Στρατή, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν την είχαμε δει με κάποιον σύντροφο, ή τουλάχιστον όχι φανερά, μιας και ήταν ιδιαιτέρως προσεκτική.

Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία τον τελευταίο καιρό όπως όλα δείχνουν, ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Σπύρου Χατζηαγγελάκη. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ήδη πέντε μήνες μαζί, ενώ αποφεύγουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον να μιλήσουν ο ένας για τον άλλο, ενώ πρώτοι εμείς, τους είχαμε δει σε Ιαπωνική παράσταση της Επιδαύρου, τον περασμένο Ιούνιο.

spyros-xatziaggelakis-1 a482a

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός, τους έχει απαθανατίσει κάποιες φορές μαζί, με τελευταία τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου έδειχναν κυριολεκτικά φουλ ερωτευμένοι. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, μάθαμε και για την πρώτη τους γνωριμία, η οποία ήταν αρκετά επεισοδιακή, όπως αναφέρει το περιοδικό HELLO!

sy4 0a44d

Συγκεκριμένα, η Μαίρη βρισκόταν στο μαγαζί όπου εμφανίζονται οι Melisses, μιας και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον frontman Χρήστο Μάστορα, ενώ στην ίδια παρέα βρισκόταν και ο Σπύρος, ηθοποιός στο επάγγελμα. Κάποια στιγμή η όμορφη παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα, και εκείνος προσφέρθηκε να της βάλει πάγο στο σημείο όπου είχε χτυπήσει, ενώ όλο το βράδυ έμεινε στο πλευρό της.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Μαίρη προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρας της νέας της εκπομπής, την οποία θα παρουσιάζει μαζί με το Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Ant1.