Η Jennifer Aniston έχει χιούμορ και το αποδεικνύει με αυτό το βίντεο!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Jennifer Aniston έχει χιούμορ και το αποδεικνύει με αυτό το βίντεο!

Αχ, και να ήμασταν στη θέση της

Η ώρα της αεροπορικής πτήσης είναι το πιο δύσκολο και ανυπόφορο κομμάτι ενός ταξιδιού. Δεν μπορείτε να σηκωθείτε από την καρέκλα, μουδιάζετε, πιάνεστε και γενικώς περιμένετε πώς και πώς την ώρα που θα περπατήσετε και πάλι στο... έδαφος. Εντάξει, μεταξύ μας αν υπήρχε Wifi εν ώρα πτήσης, όλα θα ήταν κάπως πιο... υποφερτά.

Η Jennifer Aniston, λοιπόν, για το συγκεκριμένο ρόλο και μόνο έγινε μία απαιτητική επιβάτης και έκανε τους αεροσυνοδούς να γελάνε με τις ερωτήσεις της. Βλέπετε θεωρούσε πως εν ώρα πτήσης θα μπορούσε να βρει ένα μπάνιο να κάνει ντους(για να φρεσκαριστεί, βρε παιδί μου), αλλά και ένα μπαρ για να... διασκεδάσει. Η σταρ ήθελε να πιει ένα ποτό, αλλά τζίφος. Όλα αυτά όμως ήταν ένας κακός εφιάλτης, καθώς πολύ γρήγορα ξύπνησε μέσα στην... άνεση.

{youtube}kwYr4LAIUjk{/youtube}

Μην ανησυχείτε όμως καθώς όλοι γνωρίζουμε πως η πραγματική Jennifer δε είναι τέτοιο κορίτσι. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι για την προώθηση μίας γνωστής αεροπορικής εταιρείας και όλων όσων προσφέρει στους επιβάτες της. Η ηθοποιός έπαιξε πολύ καλά το ρόλο της και απέδειξε πως δεν είναι μία απλή κωμική ηθοποιός. Έχει χιούμορ και το δείχνει όποτε μπορεί.