Η καλύτερη φίλη της Cathriona White περιγράφει πώς ανακάλυψε το άψυχο σώμα της

Η καλύτερη φίλη της Cathriona White περιγράφει πώς ανακάλυψε το άψυχο σώμα της

Η πρώην σύντροφος του Jim Carrey έδωσε τέλος στη ζωή της στο διαμέρισμά της.

Μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις για το σημείωμα αυτοκτονίας της Cathriona White, η καλύτερή της φίλη μίλησε στην εφημερίδα «The Irish Daily Star» για τα γεγονότα που οδήγησαν στην ανακάλυψη του άψυχου σώματος της 30χρονης make up artist.


«Έχασα την καλύτερή μου φίλη, την αδερφή ψυχή μου. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ» δήλωσε αρχικά η Jenny Burpee στην εφημερίδα, ενώ συνέχισε εξηγώντας πώς βρήκε νεκρή τη φίλη της στο διαμέρισμά της, αφού προηγουμένως είχε ανεπιτυχώς προσπαθήσει για 4 συνεχόμενες μέρες να επικοινωνήσει μαζί της.


Η 32χρονη Burpee έφτασε στο διαμέρισμα μαζί με ένα φιλικό της ζευγάρι και την 8χρονη ανιψιά της. «Όταν φτάσαμε, είδαμε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Μπήκαμε και διασχίσαμε τον διάδρομο, όλοι μαζί. Ευτυχώς ο Den προχωρούσε μπροστά. Κοιτάξαμε πρώτα στο δωμάτιό της και δεν ήταν εκεί. Μετά, ο Den κοίταξε στο δεύτερο υπνοδωμάτιο και τη βρήκε. Ήταν εκεί, πάνω στο κρεβάτι, και το κινητό της ήταν ακόμα συνδεδεμένο με το φορτιστή στην πρίζα».

JennyBurpee11-e1443927561693 08d51


Όσο για την τελευταία επικοινωνία που είχε με την White, η Burpee δήλωσε πως είχε μιλήσει με τη φίλη της, για ένα ταξίδι που ήθελαν να κάνουν, στα τέλη του Σεπτέμβρη, λίγες μόνο μέρες πριν τον θάνατό της. Εξήγησε ότι η White είχε πολλές δουλειές εκείνη την περίοδο και ήταν μάλλον ασαφής σε σχέση με τα σχέδιά της και τελικά η Burpee αποφάσισε να κάνει το ταξίδι μόνη της: «Έτσι, ξεκίνησα μόνη μου και η Cat μου έστελνε μηνύματα και με ρωτούσε γιατί πήγα χωρίς εκείνη. Είχε θυμώσει μαζί μου. Αυτή ήταν και η τελευταία συνομιλία μας».


Η Cathriona White βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 28 Σεπτεμβρίου, δίπλα σε 3 άδεια μπουκάλια από χάπια. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε χωρίσει για δεύτερη φορά με τον 53χρονο Jim Carrey – η σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν από 3 χρόνια, στη συνέχεια οι δυο τους είχαν χωρίσει, όμως τα ειχαν ξαναβρεί τον περασμένο Μάιο.