«Taste the Fashion»: Η γαστρονομία αγκαλιάζει τη μόδα

«Taste the Fashion»: Η γαστρονομία αγκαλιάζει τη μόδα

Μία φιλανθρωπική βραδιά για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαµόγελο του Παιδιού» που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για πρώτη φορά κορυφαίοι εκπρόσωποι της µόδας και της γαστρονοµίας, των δύο χώρων που µονοπωλούν φέτος το ενδιαφέρον των Ελλήνων, θα ενώσουν τις δυνάµεις τους για την πραγµατοποίηση µιας απολαυστικής και παράλληλα θεαµατικής βραδιάς!

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του πBox, o Γιάννης Μανίκης του Hilton Aθηνών και ο Στέλιος Παρλιάρος του Sweet
Alchemy εµπνέονται από τις ιδιαίτερες συλλογές της Σοφίας Κοκοσαλάκη, των Deux Hommes και των Mi-Ro και θα παρουσιάσουν τρεις νέες µοναδικές γευστικές δηµιουργίες, όσο εσείς θα παρακολουθείτε τα εντυπωσιακά shows των τριών κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών, µε σκοπό τη δηµιουργία µιας ολοκληρωµένης αισθητικής εµπειρίας!
Την παρουσίαση της εκδήλωσης «Taste the Fashion!» που θα πραγµατοποιηθεί τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών στις 20:30 έχει αναλάβει η Ράνια Θρασκιά. Το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις των προσκλήσεων γι' αυτή τη µοναδική βραδιά, που πραγµατοποιείται µε την ευγενική χορηγία της ΦΑΓΕ και της GREY GOOSE θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαµόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριµένα για το Σπίτι Φιλοξενίας του Συλλόγου που βρίσκεται στην Αρχαία Κόρινθο και τα 45 παιδιά ηλικίας από 3 ως 25 ετών που µεγαλώνουν σε αυτό. Πρόκειται για παιδιά που από τους πρώτους µήνες της ζωής τους εγκαταλείφθηκαν, παραµελήθηκαν ή κακοποιήθηκαν και οι αρµόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι έπρεπε να αφαιρεθούν από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Στα 9 συνολικά Σπίτια Φιλοξενίας του Χαµόγελου τα 268 παιδιά που µεγαλώνουν σήµερα εκεί έχουν βρει µια νέα «οικογένεια» και την ευκαιρία να µεγαλώσουν έξω από τα Ιδρύµατα. Να ζήσουν µια ζωή µέσα στην κοινωνία και όχι έξω από αυτή. Τα Σπίτια δεν λαµβάνουν κρατική επιχορήγηση και οι πόροι για την κάλυψη των πολλών και διαφόρων αναγκών των παιδιών προέρχονται από την ιδιωτική πρωτοβουλία, από εκδηλώσεις και από την προσφορά εταιριών. Φέτος ειδικά - και λόγω των δυσµενών οικονοµικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα µας - αντιµετωπίζουν πολύ µεγάλες δυσκολίες παρά τη διάθεση συµπαράστασης και την αµείωτη προσφορά της τοπικής κοινωνίας.

Η τιµή της πρόσκλησης για κάθε συµµετέχοντα έχει οριστεί στα €100, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δέσµευσης ενός τραπεζιού (12 ατόµων) στην τιµή των €1200, ώστε να µοιραστείτε τη βραδιά µε την παρέα της επιλογής σας.

Απολαύστε τη σύμπραξη της υψηλής γαστρονομίας με τα εντυπωσιακά show των τριών σχεδιαστών και προσφέρετε με τον τρόπο σας σε έναν καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό.