Η star του Grey's Anatomy «τα έβαλε» με τον Daniel Craig: Νέα κόντρα στο προσκήνιο;

Γωγώ Φούντα
Η star του Grey's Anatomy «τα έβαλε» με τον Daniel Craig: Νέα κόντρα στο προσκήνιο;

Tι συνέβη;

Έχετε ακούσει τη σοφή φράση «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλά»ς; Ε αυτό λοιπόν έπρεπε ακριβώς να κάνει και η star του Grey's Anatomy, Ellen Pompeo η οποία δίχως λόγο αλλά με αφορμή, τα έβαλε με τον Daniel Craig, και τη συνέντευξη την οποία έδωσε, στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας του James Bond, Spectre.

Ο Daniel λοιπόν, είπε ότι θα προτιμούσε να πεθάνει (σε ελεύθερη μετάφραση) από το να κάνει ακόμη μία ταινία του διάσημου πράκτορα, αναφερόμενος στην κούραση των πολύωρων γυρισμάτων αλλά και στο πόσο απαιτητικός ήταν ο ρόλος του. Δυστυχώς η Ellen, δε διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη, με αποτέλεσμα να παρανοήσει τα λεγόμενά του και να θεωρήσει ότι είναι αχάριστος.

2D38289E00000578-3265854-image-a-5 1444356611041 3c883

«Αυτός ο τύπος πρέπει οπωσδήποτε να προσγειωθεί», έγραψε στο Twitter της, για να λάβει τις κατάλληλες διευκρινιστικές απαντήσεις. Στη συνέχεια φυσικά, και αφού κατάλαβε τη γκάφα της, δε ζήτησε συγνώμη, αλλά τα επιτέθηκε στα Μέσα τα οποία δημιουργούν εντυπώσεις από το πουθενά.

Εμείς πάντως, επειδή αγαπάμε και τους δύο ηθοποιούς, θα αρκεστούμε απλά στο να βάλουμε το soundtarck της ταινίας από τον Sam Smith να παίξει δυνατά, καθότι... εξαιρετικό! Καλό Σαββατοκύριακο.