Αποκάλυψε κατά λάθος λεπτομέρειες της 6ης σεζόν του GΟΤ: Τι θα συμβεί στην Daenerys;

Γωγώ Φούντα
Αποκάλυψε κατά λάθος λεπτομέρειες της 6ης σεζόν του GΟΤ: Τι θα συμβεί στην Daenerys;

Ο ολοκαίνουριος πρωταγωνιστής της σειράς φλερτάρει με την... απόλυση

Όλοι εμείς οι φανς του Game Of Thrones που ανυπομονούμε για την έναρξη της 6ης σεζόν, και η μικρή της αναβολή-αντί για Απρίλιο θα ξεκινήσει Μάιο-ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά, διαβάζουμε καθημερινά οτιδήποτε κι αν αφορά την αγαπημένη μας σειρά με την ελπίδα να μάθουμε έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια-για το αν ζει ή όχι ο Jon Snow έχουμε αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να μάθουμε πριν επιστρέψει η σειρά στις οθόνες μας-.

Αλλά να, που γίνονται λάθη και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές! Συγκεκριμένα, ο Elie Haddad ο οποίος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς, και θα υποδυθεί μέλος των Dothraki, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ανέβασε κατά λάθος μία φωτογραφία στο Instagram, με το... σενάριο και τους διαλόγους μίας από τις σκηνές.

2E4EB7F000000578-3312024-image-a-26 1447166445232 50479

Όπως αντιλαμβάνεστε, η φωτογραφία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε ρεκόρ στα shares ενώ φανατικοί του GoT, αλήθεια υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι;-έκαναν ζουμ και έπειτα από πολλές αναλύσεις, ήταν πια σε θέση να δηλώσουν ότι ο διάλογος είχε να κάνει με την Daenerys και το... μέλλον της!

«Πάω στοίχημα ότι θα παίρνει ένα ωραίο ροζ χρώμα όταν τη χτυπήσεις και αναρωτιέμαι πώς είναι η γεύση μίας Καλίσι (βασίλισσας)», είναι μία από τις ατάκες που τα τσακάλια κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν, η οποία έκανε πολλούς να συμπεράνουν ότι ο χαρακτήρας της Emilia Clarke δε θα περάσει... καθόλου καλά!

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία διεγράφη με ταχύτητα φωτός, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Πάντα τέτοια παιδιά.