Ο James Bond είναι γοητευτικός και backstage

Ο James Bond είναι γοητευτικός και backstage

Και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Spectre είναι η καλύτερη απόδειξη.

Ο πράκτορας του Ian Fleming επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με τον Sam Mendes να κάνει για ακόμα μία φορά τα μαγικά του πίσω από τις κάμερες. Όμως αυτό το «πίσω από τις κάμερες» αξίζει ακόμα περισσότερο όταν μπορείς να το δεις.


Εμείς διαλέξαμε 15 φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Spectre» και τις μαζέψαμε σε μια συλλογή που αξίζει λίγα λεπτά από τον χρόνο σου - είτε είδες, είτε έχεις στο πρόγραμμα να δεις τον νέο Bond.

spectre7 1b4e8

Ο Sam Mendes, ο Daniel Craig και η Μεξικανή ηθοποιός Stephanie Sigman, σε στιγμιότυπο από τα γυρίσματα που έγιναν στο Μεξικό. Η φωτογραφία περιλαμβάνεται στην έκδοση «Blood, Sweat And Bond» – ένα λεύκωμα με την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Rankin, με συλλεκτικό υλικό από τα γυρισματα του «Spectre».

9d78631a274f9ab298f58c3c471d3490a7843f80 4259f

Η πρώτη σκηνή της ταινίας, αυτή της παρέλασης στην Πόλη του Μεξικού την Ημέρα των Νεκρών, είναι ίσως η πιο μεγαλειώδης που έχουμε δει ποτέ σε ταινία Bond. Για το γύρισμά της επιστρατεύθηκαν 1500 κομπάρσοι, τους οποίους έβαψαν σε 2,5 ώρες 120 make-up artists. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το δυσκολότερο στο όλο εγχείρημα: H expert σε θέματα μακιγιάζ Naomi Donne, που είχε την ευθύνη του συγκεκριμένου project, δήλωσε σε συνέντευξή της: «Έξι εβδομάδες πριν από το γύρισμα της σκηνής, έστειλα μια ομάδα πέντε συνεργατών μου στην Πόλη του Μεξικού. Έπρεπε να κάνουμε για το βοηθητικό cast σχεδόν όση έρευνα -αν όχι περισσότερη- κάναμε για τους βασικούς πρωταγωνιστές της σκηνής. Αυτό ήταν που δημιούργησε άλλωστε όλη την ατμόσφαιρα της σκηνής».

Δες περισσότερες backstage φωτογραφίες στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.