H «έγκυος με τους κοιλιακούς» ξαναχτυπά: Η νέα φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

H «έγκυος με τους κοιλιακούς» ξαναχτυπά: Η νέα φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Γίναμε έξαλλες όταν είδαμε τη φωτογραφία με τον γιο της στο...

Ο χαρακτηρισμός «έγκυος με κοιλιακούς» ακούγεται λιγάκι αστείος αλλά δε φταίμε εμείς. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έγινε άλλωστε γνωστή η περιβόητη Sarah Stage, η οποία είχε κοιλιακούς ακόμη κι όταν ήταν 9 (!) μηνών έγκυος.

sarah stage 2 bbd3f

Αυτό και μόνο αρκούσε για να γίνει διάσημη μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα και να αποκτήσει εκατομμύρια followers. Όπως πολύ καλά φαντάζεστε ο χαρακτηρισμός αυτός την ακολουθά ακόμη και σήμερα που δεν είναι έγκυος – οπότε για αυτόν ακριβώς τον λόγο την αποκαλούμε κι εμείς έτσι.

Μετά από 8 μήνες, η Sarah Stage ξαναχτυπά! Τι έκανε αυτή τη φορά και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων;

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το γνωστό μοντέλο είπε να κάνει τα ψώνια της παρέα με τον γλυκύτατο γιο της. Και πού το κακό θα μας πείτε; Για δείτε προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία:

kdsaifd a7eb3

Και ναι, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, η Sarah άπλωσε μια πλεκτή μπλούζα στο χαλί του δοκιμαστηρίου και άφησε κάτω τον γιο της με σκοπό να δοκιμάσει το σέξι φόρεμά της. Όπως πολύ καλά φαντάζεστε πλήθος κόσμου σχολίασε αρνητικά την κίνησή της αυτή τονίζοντας πως είναι κακή μητέρα. Η Sarah με την σειρά της τόνισε πως είχε σκεπάσει τον 8 μηνών γιο της με μια κουβερτούλα.

Τα λόγια είναι περιττά...

Διαβάστε ακόμα

Η έγκυος που στον 9ο μήνα είχε κοιλιακούς, γέννησε: Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε το μωρό!

H έγκυος με τους...κοιλιακούς προκαλεί ξανά: Δείτε το σώμα της 4 μόλις μέρες μετά τη γέννα