Κατερίνα Καινούργιου: Η συνέντευξη λίγο πριν την αποκάλυψη της επανασύνδεσης

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνέντευξη λίγο πριν την αποκάλυψη της επανασύνδεσης

Φωτογραφήθηκε με μωρά και μίλησε για «δεύτερες ευκαιρίες»

Μια γιορτινή φωτογράφιση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για το περιοδικό OK! και στη συνέντευξη, που η παρουσιάστρια παραχώρησε λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη του κοινού χριστουγεννιάτικου ταξιδιού της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Λονδίνο, μίλησε για τον χωρισμό τους.

800 f6188cde 6a50 487b 823f fe218890610f 787a4


«Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη”. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ εξομολογήθηκε: «Εννοείται ότι έκλαψα και ακόμη μπορεί να κλαίω, αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε χωρισμό... Ο χωρισμός είναι επώδυνο πράγμα, οπότε θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα σου φταίνε οι γύρω σου, θα νιώθεις πολύ μόνος».


Τέλος, σε άλλο σημείο δήλωσε: «Αυτό που θα άφηνα πίσω από αυτή τη χρονιά, αν μπορούσα, δεν είναι η σχέση µου, που τελείωσε το 2015, αλλά οι διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός µου».

319 ee026c24 aa7c 40bc 80ad 28501dfaedb9 e8774


Για το εορταστικό τεύχος, η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε με παιδιάκια, ενώ στο εξώφυλλο του το περιοδικό έχει τον τίτλο «Ένα μωρό για την Κατερίνα Καινούργιου».

Δες ακόμα:

10 φορές που η Κατερίνα Καινούργιου ήταν υπέροχη χωρίς μακιγιάζ