Απίστευτο: Η ομοιότητα της Scarlett Johansson με την μητέρα της είναι σχεδόν σοκαριστική

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Η ομοιότητα της Scarlett Johansson με την μητέρα της είναι σχεδόν σοκαριστική

Και μόλις καταλαβάμε από ποιον κληρονόμησε τη γοητεία της η star

Είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι stars του Hollywood, έχοντας καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το ανεπιτήδευτο sex appeal της είναι αυτό που σίγουρα την κάνει μοναδική. Και τώρα, βλέποντας για πρώτη φορά την μητέρα της, καταλαβαίνουμε από πού έχει πάρει το γοητευτικό της παρουσιαστικό.

Ο λόγος για τη Scarlett Johansson, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στους δρόμους του Los Angeles, παρέα με τη νεότατη μητέρα της Melanie Sloan. Μάνα και κόρη, κάθισαν να γευματίσουν σε εστιατόριο με οργανικά προιόντα, ενώ από κανέναν δεν πέρασε απαρατήρητη η σοκαριστική τους ομοιότητα.

30515B4400000578 0 image m 121 1453158484733 0122d

Χωρίς υπερβολή, νομίζουμε ότι η μοναδική τους διαφορά είναι το χρώμα των μαλλιών, καθώς η Melanie επιμένει στο φυσικό καστανό, εν αντιθέσει με την κόρη της που την έχουμε συνηθίσει ξανθιά. Σε άλλα νέα, οι θαυμαστές της 31χρονης, περιμένουν με αγωνία την πρεμιέρα της ταινίας «Captain America: Civil War» η οποία αναμένεται να γίνει τον Μάιο και στην οποία ερμηνεύει για ακόμη μία φορά την Black Widow, ενώ θα τη δούμε και σε ρόλο έκπληξη στην ταινία-παρωδία «Hail, Caesar!» με τον George Clooney η οποία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα.

Σκηνή από το Hail, Caesar!

ScarlettJohanssonHailCaesarWEB 2 a7e15

Ανυπομονούμε.