Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί την Penelope Cruz έτσι

Γωγώ Φούντα
Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί την Penelope Cruz έτσι

Η συγκλονιστική της μεταμόρφωση και το συγκινητικό μήνυμα που κρύβεται από πίσω

Μπορεί να είχαμε καιρό να δούμε την Penelope Cruz σε νέα ταινία, αλλά κάτι μας λέει ότι το 2016 θα μας αποζημιώσει. Η Ισπανίδα star λοιπόν, εκτός από το sequel του Zoolander στο οποίο έχει έναν από τους βασικούς ρόλους, πρωταγωνιστεί στην ταινία Ma Ma, η οποία προβλήθηκε πέρυσι στην Ισπανία, και ήρθε πια η στιγμή να προβληθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

H Cruz λοιπόν, ερμηνεύει το χαρακτήρα της Magda η οποία είναι μία νέα, άνεργη γυναίκα, που μεγαλώνει μόνη το γιο της και πάσχει από καρκίνο του μαστού. Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, δείχνουν την όμορφη ηθοποιό όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί και δικαίως κάνουν το γύρο του κόσμου.

30610FE300000578 3408290 Important role The Spanish actress plays Magda in the movie a gu a 48 1453303007978 fdb19

Η Penelope, εμφανίζεται χλωμή, με μαύρους κύκλους και από ένα σημείο και μετά χωρίς μαλλιά μιας και ο χαρακτήρας της υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Η ίδια δήλωσε: «Είναι ένας από τους πιο όμορφους ρόλους που έχω ερμηνεύσει ποτέ. Νιώθω πολύ τυχερή. Δεν με ένοιαξε στιγμή αν θα είμαι όμορφη, άσχημη ή πολύ άσχημη και ταλαιπωρημένη στην ταινία. Ο ρόλος αυτός είναι μία ωδή σε όλες τις γυναίκες που δίνουν το δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο».

Πολύ συγκινητικά τα λόγια της κάτι που πιστεύουμε και για την ταινία. Ανυπομονούμε να έρθει και στην Ελλάδα.