H αντίδραση της Beyoncé όταν είδε για πρώτη φορά την Rihanna, θα σας... αιφνιδιάσει

Γωγώ Φούντα
H αντίδραση της Beyoncé  όταν είδε για πρώτη φορά την Rihanna, θα σας... αιφνιδιάσει

H διάσημη τραγουδίστρια κάθε φορά μας εκπλήσει

Και ενώ όλοι γνωρίζουμε το θρυλικό πια ερωτικό τρίγωνο, Beyonce-Jay Z-Rihanna, το οποίο έγινε και η αιτία να «τις φάει» ο διάσημος παραγωγός από την αδερφή της γυναικούλας του, Solange σε εκείνη την περιβόητη σκηνή στο ασανσέρ, κάποιες νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που αποκαλύπτουν ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι από την αρχή.

Συγκεκριμένα, το μακρινό 2005, όταν και η Rihanna έκανε τα πρώτα της βήματα στην μουσική, τραγούδησε για ένα ιδιαίτερο κοινό, στο οποίο περιλαμβάνονταν και η Beyonce με το Jay-Z. O τότε παραγωγός της Rihanna λοιπόν, L.A. Reid αποκάλυψε, ότι όταν η Queen B. είδε την RiRi, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ λέγοντας: «Αυτό το κορίτσι η Rihanna, είναι πραγματικά απίστευτη».

Jayz Bey RiRI 43d10

Μάλιστα, η 28χρονη star είχε επιλέξει να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της Βeyonce, μις και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τεράστια θαυμάστριά της.

Και στη συνέχεια, όπως είδαμε, ο θαυμασμός, μετατράπηκε σε μίσος, μιας και πολλοί θεωρούν πια δεδομένη την ερωτική σχέση Jay Z και Rihanna, με τη Beyonce φυσικά να γνωρίζει τα πάντα. Μαγεία made in Hollywood!