ΝτιΚάπριο, Γκόσλινγκ, Τομ Χάρντι και άλλοι στο ξεκίνημα της καριέρας τους

ΝτιΚάπριο, Γκόσλινγκ, Τομ Χάρντι και άλλοι στο ξεκίνημα της καριέρας τους

Όλα, στην περίπτωση μας όλοι, από κάπου ξεκινούν. Σαν δώρο σε όλους και βασικά όλες εκείνες τις θαυμάστριες που εκτιμούν στο Χόλιγουντ το γούστο του στα αγόρια, το Vanity Fair έδωσε στη δημοσιότητα μια συλλογή από πορτρέτα διασήμων πριν γίνουν αυτό που είναι σήμερα.

Για περισσότερα από 20 χρόνια το περιοδικό ξεκινούσε το πολιτιστικό του “ένθετο” Vanities με το πορτρέτο μιας ανερχόμενης δύναμης. Μιας ενζενί ή ενός ζεν πρεμιέ που πίστευε ότι θα αναδειχθεί με τον καιρό σε αστέρι πρώτου μεγέθους.

Με την ατζέντα και το δίκτυο επαφών του στη βιομηχανία της διασκέδασης το Vanity Fair πολύ σπάνια έπεφτε έξω στις επιλογές του. Απόδειξη όλοι οι παρακάτω: ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που φωτογραφήθηκε όταν δεν τον γνώριζε κανείς απλά ως “Leo”, στις αρχές των 90s, καθώς κέρδιζε δημοσιότητα με τις ερμηνείες του στα This Boy’s Life, What’s Eating Gilbert Grape καιThe Basketball Diaries. Ο Μπεν Άφλεκ του 1997. Ο Vin Diesel του 1998. Ο Τζέικ Τζίλενχαλ την εποχή του Ντόνι Ντάρκο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ του 2002, ο Τζάρεντ Λέτο του 1997 ή ο Τσάνινγκ Τάτουμ όταν υποδύθηκε τον G.I. Υπάρχει μάλιστα και ένα πορτρέτο του Toμ Χάρντι που κανείς δεν γνώριζε πέρα από αυτούς που παρακολοθούσαν τη βρετανική βιομηχανία θεάματος και τα νέα αντρικά πρότυπα της.

Δες τις φωτογραφίες στο cnn.gr