Η Lady Gaga κλαίει. Ξανά

Η Lady Gaga κλαίει. Ξανά

Η ποπ σταρ ετοίμασε ένα ειδικό show για το κανάλι HBO, και σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες μας δείχνει μια πιο ευαίσθητη πλευρά της –ξανά.

Πολύ ευαίσθητη μας έχει βγει η Lady Gaga τελευταία, μιας και το δάκρυ πέφτει κορόμηλο σε κάθε δυνατή ευκαιρία, κυρίως δε όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές. Πριν λίγο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της ζητήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες που την θέλουν να αντιγράφει παλιότερα κομμάτια και τεχνικές της Madonna.

Πρόσφατα, η συναισθηματική πλευρά της Gaga βγήκε ξανά στην επιφάνεια, αυτή τη φορά σε ένα video από τα γυρίσματα του «Lady Gaga Presents The Monster Ball Tour at Madison Square Garden», το show δηλαδή που η ποπ σταρ είχε δώσει στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε ειδικά για το κανάλι HBO.

Μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις που ακούγονται από την Gaga στο video που ακολουθεί, και που γέμισαν με δάκρυα τα μάτια της, είναι οι εξής:

«Απλώς, μερικές φορές, νιώθω ακόμα σαν ένας loser. Είναι τρελό, γιατί βρισκόμαστε στο Covent Garden αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν ακόμα φορές που νιώθω σαν ένα παιδί που είναι ο loser του σχολείου».

«Απλώς πρέπει να συγκεντρωθώ, να μαζέψω τα κομμάτια μου, και να λέω στον εαυτό μου κάθε πρωί πως είμαι μια superstar ώστε να μπορέσω να επιβιώσω μέσα στη μέρα και να είμαι για τους θαυμαστές μου ότι αυτοί περιμένουν από μένα να είμαι. Δεν μπορώ να καταστραφώ και δεν θα καταστραφώ».