Επιτέλους: Έπειτα από τον άσχημο χωρισμό της, η Courteney Cox βρήκε τον παλιό της εαυτό

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους: Έπειτα από τον άσχημο χωρισμό της, η Courteney Cox βρήκε τον παλιό της εαυτό

Ήταν πια καιρός να επανέλθει

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Courteney Cox, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον μουσικό Johnny McDaid, εκεί που περιμέναμε να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία του γάμου της, και όλα φαίνεται να μπαίνουν σε μία τάξη στη ζωή της διάσημης ηθοποιού.

Μπορεί λοιπόν τους πρώτους μήνες, να κυκλοφορούσε με πρόσωπο σκυθρωπό, εμφανώς αδυνατισμένη και απεριποίητη, κάνοντας τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν, αλλά επιτέλους, έπειτα από αρκετό καιρό, μπορεί και χαμογελάει ξανά!

310BDA9C00000578 3440311 image a 31 1455103821992 1d68a

O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε εκδήλωση στο Los Angeles, και πραγματικά ήταν άλλος άνθρωπος! Όμορφη, χαμογελαστή και λαμπερή, φαινόταν να έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την άσχημη περίοδο που ακολούθησε το χωρισμό της. Εκεί ήταν και η έτερη χωρισμένη-θα την πούμε αιώνια χωρισμένη-Demi Moore, η οποία έχει αναζωογονηθεί και έχει βρει ξανά τον παλιό καλό της εαυτό-ήταν καιρός να ξεπεράσει τον Ashton δε νομίζετε;-.

Γενικά κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, αποφασίσαμε ότι είναι ίσως οι δύο πιο όμορφες μελαχρινές του Hollywood. Ή τουλάχιστον διεκδικούν την πρωτιά με αξιώσεις.