Αποκλείεται: Δείτε πώς είναι τα πόδια της Victoria Beckham χωρίς Photoshop!

Αποκλείεται: Δείτε πώς είναι τα πόδια της Victoria Beckham χωρίς Photoshop!

Είναι όντως τόσο χαλαρά ή έχουν υποστεί επεξεργασία;

Όσα χρόνια τη θυμόμαστε, η Victoria Beckham ήταν πάντοτε αδύνατη. Βέβαια τα τελευταία χρόνια το έχει παρακάνει.

Η διάσημη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας είναι πάρα πολύ αδύνατη, τόσο που πολλές φορές φαίνεται σα να αντιμετωπίζει κάποια διατροφική διαταραχή. Τα περιοδικά και τα sites έχουν κατά καιρούς κάνει λόγο για ανορεξία αλλά η ίδια ποτέ δεν το επιβεβαίωσε.


Η Posh ως επί το πλείστον φροντίζει να καλύπτει τη σιλουέτα της με φαρδιά ρούχα. Έτσι κι έκανε την περασμένη Τρίτη, όποτε και την συνέλαβαν οι paparazzi στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Victoria συνδύασε άψογα το μπλε πλεκτό πουλόβερ της με μια midi φούστα σε χαλαρή γραμμή που άφηνε εκτεθειμένα τα αδύνατα πόδια της.

Η φωτογραφία αυτή που δημοσίευσε το RadarOnline μας άφησε πραγματικά άφωνες. Η χαλάρωση είναι πολύ έντονη και οι ζάρες στα πόδια τόσες πολλές που θυμίζουν πόδια ηλικιωμένης γυναίκας. Από την άλλη βέβαια στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail δε φαίνεται κάτι τέτοιο.

victoria beckham david divorce rumors skinny knee skin sag 04 7e348

Φωτογραφία από RadarOnline

vsdsdsv 166b8

Φωτογραφία από DailyMail που εντοπίζεται ένα μικρό πρόβλημα

3106E68700000578 3438962 image a 196 1455033442586 59332

Φωτογραφία από DailyMail στην οποία δεν παρατηρείται τίποτα

Ποια είναι η πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει. Ή η DailyMail κάνει photoshop στις stars για να μην τις εκθέσει ή το RadarOnline αλλοιώνει τις φωτογραφίες για να πουλήσει. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμα

Από τις πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις: Δείτε το «νέο» πρόσωπο της Jennie Garth!