Λέτε να είναι και πάλι μαζί; Το διάσημο χωρισμένο ζευγάρι φλέρταρε έντονα δημοσίως

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λέτε να είναι και πάλι μαζί; Το διάσημο χωρισμένο ζευγάρι φλέρταρε έντονα δημοσίως

Η πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση

Το ζευγάρι αυτό απασχόλησε πολύ τη showbiz την χρονιά που μας πέρασε, ειδικά μετά την περιπέτεια που είχε ο σύζυγος της διάσημης reality star.

Ο λόγος για τον Lamar Odom και την Khloe Kardashian, που έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση από τότε που τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση στον οίκο ανοχής της Νεβάδα τον Οκτώβριο.

Ο 36χρονος πρώην NBAερ φαινόταν πιο καλά από ποτέ, έχοντας στο πλευρό του την εν διαστάσει (;) σύζυγό του, Khloe Kardashian στο Fashion Show του γαμπρού της, Kanye West. Ο Lamar είχε νοσηλευτεί για τρεις μήνες μετά από υπερδοσολογία ναρκωτικών ουσιών, η οποία λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή του.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι, όπως τον πρώτο καιρό, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απάθανατισε σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές και να φλερτάρουν δημοσίως. Ήταν γνωστό πως πριν το ατύχημα το ζευγάρι είχε χωρίσει, χωρίς ωστόσο να έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Μετά το ατύχημα όμως, η Khloe ήταν συνεχώς στο πλευρό του και τώρα πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

311C7A1900000578 3443170 image m 171 1455238945113 1 1854a

Τι τρέχει άραγε με τους δυό τους; Είναι και πάλι μαζί; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

Διαβάστε ακόμα: Η Dakota Johnson μόλις έκανε την πιο καυτή αποκάλυψη για τον Jamie Dornan