Grammy Awards 2016: Τι φόρεσαν οι celebrities στην πρώτη τους φορά στα βραβεία;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Grammy Awards 2016: Τι φόρεσαν οι celebrities στην πρώτη τους φορά στα βραβεία;

Η πρώτη εμφάνιση των celebrities στα Grammy

Οι πούλιες, τα λαμπερά φορέματα, οι ανοησίες... Α! και οι αναμνήσεις! Μιας και τα Grammy Awards πλησιάζουν (σε δύο μέρες για να είμαστε ακριβείς) είπαμε να κάνουμε ένα φλας μπακ στο παρελθόν και να θυμηθούμε τι φόρεσαν οι celebrities την πρώτη φορά που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Είστε έτοιμοι; Για πάμε να δούμε!

BRITNEY SPEARS, 2000
Ήταν τόσο τυχερή και ήταν για πρώτη φορά υποψήφια για το βραβείο του Καλύτερου νέου καλλιτέχνη, στην αλλαγή της χιλιετίας. Λογικό και επόμενο ήταν να λάμπει στην κατάλευκη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει.

britney spears b38a6

RIHANNA 2008

Μοιάζει σαν το «Umbrella» να ήταν μέρος της ζωής από πάντα, ωστόσο πριν από μόλις 8 χρόνια η Rihanna, ήταν πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο, άσχετα που φαίνεται να κυκλοφορεί στο κόκκινο χαλί σαν επαγγελματίας. Η πράσινη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

rihanna 20a84

DESTINY'S CHILD, 2001

Τη Beyonce τη γνωρίσαμε όταν ήταν ακόμη στο συγκρότημα Destiny’s Child. Εκεί τη λατρέψαμε, εκεί την αγαπήσαμε και τώρα την απολαμβάνουμε στη σόλο καριέρα που ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Το λαμπερό φόρεμα της, που άφηνε ακάλυπτους τους εκπληκτικούς γοφούς της, ήταν μοναδικό.

beyonce e527d

Δες κι άλλες φωτογραφίες στην gallery στην αρχή της σελίδας.

Διάβασε ακόμα:Βρήκαμε τους τέλειους αρωματικούς συντρόφους για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!