Κωνσταντίνος Αργυρός: "Δίπλα στα παιδιά"

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κωνσταντίνος Αργυρός: "Δίπλα στα παιδιά"

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το Make a Wish και η Φαίη Σκορδά.

Την δική του ευαίσθητη πλευρά έδειξε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το σωματείο Make a Wish.

Ο νεαρός ταγουδιστής δεν ήταν εκεί μόνο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, αλλά ο ίδιος είναι πρέσβης του προγράμματος «Αστέρι της ευχής». Βαθειά συγκινημένος και ευαισθητοποιημένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο πλευρό της νέας πρέσβειρας του οργανισμού, Φαίης Σκορδά, γράφοντας τα πιο γλυκά του λόγια, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για τα παιδάκια αυτά που πρέπει και αξίζουν να εύχονται.

«Και το 2016 θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του Make-A-Wish / Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας στηρίζοντας την προσπάθεια του φιλανθρωπικού οργανισμού για την υλοποίηση Ευχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες!! Ως πρέσβης του προγράμματος " Αστέρι της Ευχής" παρέα με την νέα πρέσβειρα του οργανισμού Φαίη Σκορδά , τους εθελοντές του οργανισμού & όλους-ες εσάς αυτή την χρονιά ΠΡΕΠΕΙ να υλοποιήσουμε πολύ περισσότερες επιθυμίες/ευχές παιδιών & να διαδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.