Drew Barrymore- Will Kopelman: Οι λόγοι του χωρισμού τους

Drew Barrymore- Will Kopelman: Οι λόγοι του χωρισμού τους

Οι αποκαλύψεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η είδηση του διαζυγίου της Drew Barrymoreκαι του Will Kopelman ξάφνιασε, πριν από μερικές μέρες, το Hollywood, καθώς το διάσημο ζευγάρι είχε πρόσφατα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του και έδειχνε πάντα ιδιαίτερα αγαπημένο.

80d6f13e8cb0e594e371b9541e1af71f L aabb9

Τι τους οδήγησε όμως στον χωρισμό;

«Ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Μερικές φορές απλά θέλεις κάτι πολύ και, όταν το αποκτήσεις, απλά καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν αυτό που ήθελες» λέει στο αμερικανικό People άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ενώ πηγή του Us Magazine εξηγεί: «Εκείνη είναι πολύ χύμα σαν άνθρωπος- κάτι που τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ανυπόφορο για τον Will. Απλά η Drew δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη ζωή του Will. Προσπάθησε να γίνει ό,τι εκείνος ήθελε, αλλά τελικά δεν είναι η γυναίκα που μπορεί να είναι μόνο μητέρα και νοικοκυρά. Εκείνος προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια και η ζωή μαζί του έμοιαζε να έχει όλα όσα της είχαν λείψει. Αλλά εν τέλει κατάλαβε ότι δεν ήταν αυτό που ήθελε, αυτό που θα την έκανε ευτυχισμένη» .

Οι δυο τους φαίνεται πως τους τελευταίους 6 περίπου μήνες ζούσαν σχεδόν χώρια και συναντιόντουσαν μόνο για επίσημα events, όπως όταν πρόσφατα βρέθηκαν καλεσμένοι σε ένα φιλικό γάμο ή στα γενέθλια της μητέρας του Will Kopelman τον περασμένο Νοέμβριο.

Δες ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού γράφει για τη συγκατοίκηση και αποκαλύπτει τα μυστικά της για να μη φύγει ο έρωτας.


https://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/126473-neo-diazygio-sto-hollywood-drew-barrymore-kai-will-kopelman-epivevaiosan-to-horismo