Η Τζέσικα Τσαστέιν δεν είναι η Χιονάτη του παραμυθιού

Η Τζέσικα Τσαστέιν δεν είναι η Χιονάτη του παραμυθιού

Με το σίκουελ της Χιονάτης στους κινηματογράφους και το λαμπρό cast να θέλει να μας αποπλανήσει στις σκοτεινές αίθουσες έχουμε κίνητρο να γίνουμε θύματα της γοητείας μιας γυναίκας που έχει περάσει πολλά και καταθέτει ακόμη περισσότερα στη μεγάλη οθόνη.

Η Τζέσικα Τσαστέιν είναι η Σάρα του Κυνηγού αλλά κυρίως είναι η κόκκινη γυναίκα που μέσα σε μία πενταετία κατάφερε να γίνει από μια άγνωστη με ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις, σε μια σταρ που κάθε σκηνοθέτης θέλει να καθοδηγήσει.

Αν και οι κριτικές μιλάνε για μια “άοσμη απόπειρα μεταφοράς παραμυθιού στη μεγάλη οθόνη” η Τσαστέιν δεν μετανιώνει για τίποτα. Άλλωστε είναι η σταρ που έχει καταφέρει να καθιερωθεί ακόμη και εάν το 2010 κανένας δεν γνώριζε την ύπαρξη της.

Φωτογραφημένη για το τεύχος με θεματική The Secrets Issue του Flaunt η Τσαστέιν δεν μίλησε για το δράμα της ζωής της που την έκανε δυνατή. "Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα μυστικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που γίνεται στη ζωή μου που να μην το έχω συζητήσει με κάποιον. Οταν περνάω κάτι, πάντα το μοιράζομαι" λέει στη συνέντευξη. "Είναι σαν την υποκριτική. Αυτή είναι ακόμη μια στιγμή που δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας. Νομίζω πως η κάμερα σε φέρνει σε επαφή με την ψυχή σου. Αν ανοίξεις τη βαλβίδα, έχεις μια δυνατή και πολύ έντονη σχέση με τους θεατές".

Αυτά είναι όλα όσα αξίζει γνωρίζουμε για μια μοιραία γυναίκα που η μοίρα τη σημάδεψε

Η συνέχεια στο cnn.gr