46 φορές που η 46χρονη Naomi Campbell απέδειξε στο φακό τη διαχρονικότητα της

46 φορές που η 46χρονη Naomi Campbell απέδειξε στο φακό τη διαχρονικότητα της

Περίπου 30 χρόνια πριν, η βρετανίδα Ναόμι Κάμπελ καθιέρωσε τον εαυτό της στη βιομηχανία της μόδας.

Η 46χρονη γαζέλα γιόρτασε τα γνέθ8λια της στις 22 Μαΐου και παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική, αν όχι περισσότερο, με τα χρόνια που έκανε πρεμιέρα στο modeling.

Nτίβα, απαιτητική, επαγγελματίας, ευπώλητη, ερωμένη και αμαζόνα, η Ναόμι Κάμπελ δεν μοιάζει να φέρει σημάδια κόπωσης από τα χρόνια ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Allure ισχυρίστηκε ότι πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα και αφαιρεί το μακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο, κάνει απολέπιση στο σώμα της τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και φροντίζει τακτικά τα νύχια των χεριών και των ποδιών της με μανικιούρ και πεντικιούρ. Η Ναόμι Κάμπελ κορϊδεύει τον κόσμο ισχυριζόμενη ότι αυτά είναι τα μυστικά της γοητείας της...

Επισήμανε ότι όποτε μπορεί αποφεύγει να βάφεται, φροντίζει το σχήμα και την υγεία των φρυδιών της καθημερινά και πιστεύει ότι, "η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός" σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αλήθειες και ψέμματα από τη Ναόμι Κάμπελ, ετών 46. Ακολουθούν 46 αποδείξεις ότι τίποτα δεν μπορεί να καθησυχάσει τη γυναίκα που μιλάει κατά του ρατσισμού στη βιομηχανία της μόδας και μάλλον κάνει την επανάσταση της, σεζόν μετά τη σεζόν.

Δες τις φωτογραφίες στο cnn.gr