Η Kate Hudson και το ερωτικό τρίγωνο: Ποιον star «μοιράζεται» η διάσημη ηθοποιός;

Γωγώ Φούντα
Η Kate Hudson και το ερωτικό τρίγωνο: Ποιον star «μοιράζεται» η διάσημη ηθοποιός;

Tα μισά να μας έκανε

Εντάξει διαβάζοντας την είδηση αυτή ομολογούμε ότι σαστίσαμε κάπως διότι αυτό δεν το περιμέναμε από την Kate Hudson. Όχι ότι όταν ο έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα και κατ' επέκταση την καρδούλα, εσύ έχεις το μυαλό να σκεφτείς λογικά, αλλά όσο να πεις, μία αντροτραγανίστρα σαν την Kate θα έπρεπε να έχει τον τρόπο να μην μπλέκει σε άβολες καταστάσεις ή τουλάχιστον να τις αφήνει εγκαίρως.

Κι όμως, ο Nick Jonas, ο 23χρονος τραγουδιστής των Jonas Brothers, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του κάτι που δεν ξέρουμε αν λέγεται εύκολα. Το πρώην αγόρι της Hudson λοιπόν-ή για την ακρίβεια ο sex buddy της-είπε ότι αυτή την περίοδο βγαίνει με την Lily Collins, η οποία είναι ηθοποιός και κόρη του Phil Collins. Οι δυο τους, ήταν φίλοι για χρόνια, και τον τελευταίο καιρό αποφάσισαν να την... δουν κι αλλιώς.

347B7C3500000578 3612230 image a 24 1464335014718 82e6e

Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα στην προκειμένη είναι ότι ο νεαρός star δήλωσε ότι όχι μόνο βγαίνει με τη Lily, αλλά βλέπει... παράλληλα και την Kate Hudson την οποία όπως δηλώνει κυριολεκτικά λατρεύει. Δηλαδή με λίγα λόγια κάνει σεξ και με τις δύο.

Kate μου τα μισά να μας έκανε. Όπως λοιπόν αντιλαμβανόμαστε, η διάσημη ηθοποιός μάλλον «βρήκε το δάσκαλό της».