Επιτέλους: Ο γάμος της χρονιάς μόλις... ανακοινώθηκε

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους: Ο γάμος της χρονιάς μόλις... ανακοινώθηκε

Mε το καλό να ευχηθούμε

Tελικά είναι κάποιοι έρωτες που δε χάνονται ποτέ και παρόλο που μπορεί να υπάρξει χωρισμός, τελικά τα συναισθήματα να μη σταματήσουν να υπάρχουν και με την πρώτη ευκαιρία... η σπίθα να γίνει πυρκαγιά που λέει και το άσμα!

Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth, οι οποίοι μπορεί να έμειναν για δύο ολόκληρα χρόνια χωριστά, με τη διάσημη τραγουδίστρια να κάνει άπειρα καραγκιοζιλίκια στο μεσοδιάστημα, αλλά όπως φαίνεται, μάλλον είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, με αποτέλεσμα λίγους μήνες πριν να γίνει η μεγάλη επανασύνδεση.

3518B4C600000578 3633747 image m 45 1465496810686 f4e4b

Και τώρα, αφού η Miley πρόσθεσε στις καθημερινές της εμφανίσεις και πάλι το... προ διετίας μονόπετρό της, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, στην Αυστραλία, γενέτειρα του Liam και φυσικά στην... παραλία!

Μάλιστα, ο πατέρας της Miley και διάσημος τραγουδιστής της country, Billy Ray Cyrus, δηλώνει τρισευτυχισμένος που η κόρη του τα ξαναβρήκε με τον Liam και ανυπομονεί για το γάμο.

Άντε παιδιά με το καλό.