Ο σταρ δηλώνει ακόμα παντρεμένος και οι παπαράτσι τον τσάκωσαν με νέα αιθέρια ύπαρξη

Ερμιόνη Σαρρή
Ο σταρ δηλώνει ακόμα παντρεμένος και οι παπαράτσι τον τσάκωσαν με νέα αιθέρια ύπαρξη

Πρόλαβε να... ερωτευτεί και πάλι τόσο σύντομα;

Την αλήθεια μας θα την πούμε: Τους stars δεν τους προλαβαίνουμε κυρίως όσον αφορά στους χωρισμούς και τις νέες σχέσεις. Διότι μπορεί εμείς οι κοινοί θνητοί να κάνουμε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να ξεπεράσουμε μια σχέση, οι celebrities ωστόσο έχουν την ικανότητα να... εκμηδενίζουν το διάστημα αυτό.

Όπως για παράδειγμα ο πρώην της Cheryl Fernandez Versini, Jean-Bernard, ο οποίος μπορεί να δηλώνει ακόμα παντρεμένος, μιας και το διαζύγιό του από τη διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει ακόμη εκδοθεί, αλλά ο φαίνεται ότι δεν του έχει στοιχίσει και ιδιαίτερα ο χωρισμός αυτός.

352791A100000578 0 image a 3 1465662765157 764ea

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τον συνέλαβε στο Λονδίνο, με εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του Bollywood oνόματι Amy, να μπαίνουν σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν πριν ένα μήνα στο Φεστιβάλ των Καννών και έκτοτε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Όχι ότι και η Cheryl τα έχει βάψει μαύρα, μιας και βγαίνει με τον Liam Payne των One Direction, αλλά ομολογούμε ότι μας κάνει τρομερή εντύπωση πόσο εύκολα προχώρησαν τις ζωές τους.