Aν οι φήμες είναι αληθινές, τότε μόλις βρήκαμε το πιο κουλ και σέξι ζευγάρι του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Aν οι φήμες είναι αληθινές, τότε μόλις βρήκαμε το πιο κουλ και σέξι ζευγάρι του Hollywood

Και μάλιστα με αποδείξεις

H αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε καινούρια ειδύλλια, μιας και εκεί στο Hollywood, μάλλον έχει αρχίσει η εποχή του ζευγαρώματος με αποτέλεσμα μερικοί από τους πιο διάσημους και σέξι stars να... έρχονται ιδιαιτέρως κοντά και τελικά να καταλήγουν μαζί.

Ένα από τα ζευγάρια αυτά, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι φήμες είναι ο Jake Gyllenhaal και η Rooney Mara. Και όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο, τα δύο αυτά κουλ, όμορφα και ταλαντούχα παιδιά να έχουν μπλέξει, και να υποστηρίζετε ότι απλά κάποιοι τους ήθελαν μαζί για να κάνουν πρωτοσέλιδα, εμείς ερχόμαστε με... ντοκουμέντα!

357F0D1E00000578 3651512 image a 31 1466467386712 1fe71

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τους δύο stars να βολτάρουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ντυμένοι όπως πάντα απλά, με την Rooney να προσπαθεί να περάσει απαρατήρητη, φορώντας ένα μεγάλο καπέλο, χωρίς φυσικά ιδιαίτερη επιτυχία. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Περιμένουμε την επιβεβαίωση λοιπόν.