Kim Kardashian:Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της που θα θέλει να κάψει

Ερμιόνη Σαρρή
Kim Kardashian:Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της που θα θέλει να κάψει

Γιατί ο Kanye West την κριτικάρει τόσο πολύ;

Η Kim Kardashian είναι μία γυναίκα με καμπύλες. Ομολογούμε βέβαια πως τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της τα έχασε με ταχύτατους ρυθμούς και αυτό φάνηκε αμέσως. Πολύ συχνά μιλά για τα κιλά της, για τους τρόπους που ακολουθεί για να διώξει τα περιττά κιλά αλλά και για το κόλλημα που έχει ο Kanye West με το κορμί της. Και μετά από τις φωτογραφίες με τα εμφυτεύματα σιλικόνης στα οπίσθιά της, ήρθαν στα χέρια μας και άλλες φωτογραφίες της Kim που θα θέλει σίγουρα να σκίσει ή και να κάψει. Oops Kim είναι ήδη αργά.

Η Kim, λοιπόν κορίτσια, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που έχουμε και οι περισσότερες από εμάς. Ε ναι, αυτό το λίγο λίπος στο σημείο της πλάτης κάτω από τον αγκώνα φεύγει με πολύ δυσκολία, πώς να το κάνουμε τώρα; Η Kim όμως που έχει μανία με το κορμί της και επεξεργάζεται συνεχώς τις φωτογραφίες της, σίγουρα θα βγάλει καπνούς από τα αυτιά μόλις δει τις ατέλειές της να μοστράρουν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

kim kardashian non photoshop 1 aa9e1
kim kardashian non photoshop 2 57a4c

Η λύση είναι μία... ραχιαίοι και ο Θεός βοηθός (για όλες μας).

Αααα και κάτι άλλο που ξεχάσαμε να σου πούμε. Φήμες λένε πως ο Kanye West σχολιάζει τον τελευταίο καιρό αρνητικά τη σωματική κατάσταση της Kim, οπότε εκείνη αποφάσισε να προσλάβει ειδικό σεφ για να τη βοηθήσει να χάσει μερικά κιλά.

Για δες και αυτό:

Η νέα αλλαγή στη ζωή της Suri θα κάνει σίγουρα τον Tom Cruise να αντιδράσει