Είναι η Charlize Theron ερωτευμένη; Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας

Γωγώ Φούντα
Είναι η Charlize Theron ερωτευμένη; Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας

H star σε ιδιαίτερα... ερωτικό mood

Είναι μία από τις πιο... σκληροπυρηνικές stars του Hollywood, εκτός φυσικά από όμορφη και σέξι, καθώς έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη έναν άντρα ούτε για να είναι ευτυχισμένη ούτε και για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Παρόλα αυτά, όσο ανεξάρτητη και δυναμική κι αν είναι, φαίνεται ότι η Charlize Theron είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος και γυναίκα. Κάτι που σημαίνει, ότι όταν ο έρωτας της χτυπήσει την πόρτα, δεν τη νοιάζει ούτε να εκτεθεί ούτε φυσικά και να κρυφτεί από τα δεκάδες βλέμματα τα οποία είναι πάνω της.

35FDC1F500000578 3678291 image a 115 1467871271960 2dde9

Κάτι το οποίο έγινε ολοφάνερο όταν ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να μιλάει με βιντεο-κλήση στην μέση του δρόμου και μάλιστα με διάθεση ιδιαιτέρως... ερωτική! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι συζητάει με έναν νέο... αγαπημένο, μιας και τα φιλιά και τα νάζια-και μιλάμε για τη Theron-έδιναν κι έπαιρναν!

Στη συνέχεια, επέστρεψε στα παιδιά και τη φίλη της και συνέχισε τη βόλτα της ατάραχη. Θα μας πείτε, μπορεί να μιλούσε με μία φίλη ή με την μητέρα της. Αλλά τόσα φιλιά πια; Υπερβολή δεν είναι;