Εκατό και να καίνε

Εκατό και να καίνε

Το περιοδικό Maxim κυκλοφόρησε τη λίστα του με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Εάν είστε ζηλιαρόγατα και το αγόρι σας δεν τολμάει να κοιτάξει ούτε θηλυκό παπαγάλο, τότε καλύτερα να του απαγορεύσετε ακόμα και να περάσει έξω από το περίπτερο της γειτονιάς για τις επόμενες εβδομάδες.

Το περιοδικό Maxim μόλις κυκλοφόρησε μία λίστα διαφορετική από όλες τις άλλες, ανακοινώνοντας τις εκατό πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Μπορεί η Jennifer Lopez να ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, σε αυτή τη λίστα όμως δεν αναγράφεται καν. Σύμφωνα λοιπόν με την π[εριβόητη λίστα των πιο καυτών γυναικών του πλανήτη, η πιο θελκτική κυρία είναι η Rosie Huntington-Whiteley, η οποία και δήλωσε όλο περηφάνια, «είναι ένας φοβερός τίτλος για ένα χρόνο, μπορείς να διασκεδάσεις τόσο πολύ».

Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν η Olivia Munn στο νούμερο δύο, η Mila Kunis στο νούμερο πέντε, η Anne Hathaway στο νούμερο εφτά, ενώ ακολουθεί η Natalie Portman στη θέση οκτώ. Μεγάλη εντύπωση κάνουν τα φαβορί τα οποία δεν κατάφεραν να πλαισιώσουν τη σέξι δεκάδα, όπως η Scarlett Johansson που προσγειώθηκε στο δεκατέσσερα, η νιόπαντρη Megan Fox στο δεκαεφτά, η ζουμερή Rihanna στη θέση είκοσι δύο, και η Britney Spears και Sofia Vergara κατατάχτηκαν στις θέσεις εικοσιπέντε και είκοσι εννιά αντίστοιχα.


Μα ποιοι ήταν αυτοί που ψήφισαν για να προκύψει αυτή η λίστα;