Επίθεση του Αντώνη Κανάκη στο ΕΣΡ. Η σκληρή απάντηση που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό

Επίθεση του Αντώνη Κανάκη στο ΕΣΡ. Η σκληρή απάντηση που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό

Άγρια κόντρα Κανάκη με το ΕΣΡ. Πως απάντησε για το πρόστιμο των 50.000 ευρώ;

Μέχρι και την Βουλή έφτασε η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» μετά το πρόστιμο των 50.000 ευρώ, που επέβαλε το ΕΣΡ στην εκπομπή, επικαλούμενο καταγγελία του κ. Κ. Τζαβάρα, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ, σύμφωνα με τον βουλευτή! Έξαλλος είναι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, ο οποίος τα «έχωσε» σκληρά στο ραδιοτηλεοπτικό και απορήσαμε χτες βράδυ όταν το παρακολουθήσαμε μέσα από τον ΑΝΤ1. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα όπως ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν. Πριν δύο μέρες ο Αντώνης Κανάκης αποκάλεσε «κλίκα» τους βουλευτές και την επόμενη μέρα «έσκασε καμπάνα» στον ΑΝΤ1 ύψους 50.000 ευρώ μετά την καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Τζαβάρα.

Ο ίδιος, όμως, αρνείται ότι έκανε καταγγελία και μάλιστα έθεσε το θέμα στην Βουλή, ζητώντας να αποκατασταθεί η τάξη. «Ουδέποτε έκανε τέτοια καταγγελία και μάλιστα δέχθηκα ο ίδιος τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΕΣΡ, κ. Λασκαρίδη, ο οποίος παραδέχεται δεν έκανα καμία καταγγελία», είπε και πρόσθεσε «Η σάτιρα είναι για μένα το ξυπνητήρι της δημοκρατίας». Μάλιστα, μιλώντας στον Real FM δήλωσε προσβεβλημένος, ενώ αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον κ. Λασκαρίδη: «Με πήρε χθες τηλέφωνο και με ρώτησε μήπως τον πήρα εγώ στο τηλέφωνο και του έκανα τηλεφωνική καταγγελία (!). Λυπούμαι είναι κατάντημα για τη δημόσια ζωή». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι του αποκάλυψε πως δεν υπάρχει έγγραφο μέσα στον φάκελο με την υπογραφή Τζαβάρα.

Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι έψαξε το θέμα και όντως δεν υπάρχει έγγραφη καταγγελία του κ. Τζαβάρα, ενώ ξέσπασε μέσω της εκπομπής του κατηγορώντας το ΕΣΡ ότι προσβάλλει την δημοκρατία.

«Θα έπρεπε να ντρέπονται στο ΕΣΡ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ντρέπονται γιατί είναι απαρχαιωμένοι και διαπλεκόμενοι», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής. Οι δηλώσεις αυτές είναι αντικείμενο συζήτησης σήμερα στο σύνολο του τύπου και το «κακό»παιδί των Ράδιo Αρβύλα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του για το πρόστιμο των 50.000 ευρώ.