Μετά το Farmville ήρθε το Gagaville

Μετά το Farmville ήρθε το Gagaville

Η Lady Gaga έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Μήπως σας ενοχλεί το αγόρι σας επειδή περνάει όλη του τη μέρα μπροστά από το playstation; Βαρεθήκατε να σας μιλάει συνέχεια για το Warcraft και θέλετε να του σπάσετε τον υπολογιστή;

Μη βιάζεστε γιατί μάλλον ήρθε και η σειρά σας. Η πολυμήχανη star αποφάσισε πως η πραγματικότητα της πέφτει λίγη και προχωρά δυναμικά στην κατάκτηση του κυβερνοχώρου και πιο συγκεκριμένα των RPG παιχνιδιών.

Η Lady Gaga, ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία Zynga και ανακοίνωσε την επίσημη δημιουργία της «Gagaville». «Θέλω να γιορτάσω και να μοιραστώ το born this way με τα μικρά μου τερατάκια κάνοντας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Η Zynga δημιούργησε ένα μαγικό μέρος στο Farmville, όπου οι θαυμαστές μου μπορούν να παίζουν και να είναι οι πρώτοι που θα ακούσουν το καινούριο μου άλμπουμ», είπε η Gagaloo για τη νέα της συνεργασία. Στις 17 Μαΐου και για δύο μέρες, η καινούρια φάρμα της λαίδης θα αποκαλυφθεί και θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες του Farmville να παίξουν ανάμεσα σε κρυστάλλους, μονόκερους και μηχανές.

Παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς και ξεκλειδώνοντας τα καινούρια της τραγούδια, οι θαυμαστές της περίφημης ντίβας, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι όλα τα κομμάτια του «Born this way».


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!