Οι γονείς της Britney Spears θεωρούν τη κόρη τους διανοητικά ανίκανη

Οι γονείς της Britney Spears θεωρούν τη κόρη τους διανοητικά ανίκανη

Όχι και το καλύτερο κοπλιμέντο που μπορείς να ακούσεις από τους γονείς σου, αν όμως σε γλιτώνει από το δικαστήριο, δεν σε ενοχλεί και τόσο.

Όταν το 2008 η διάσημη ποπ σταρ είχε καταρρεύσει και ξεκίνησε να κατρακυλά χωρίς σταματημό, όλοι είχαν πιστέψει πως η κάποτε πριγκίπισσα της ποπ μουσικής ήταν «καμμένο χαρτί» και αυτό θα ήταν το τέλος της καριέρας της, αν όχι της κοινωνικής της ζωής, γενικότερα.

Η Britney Spears, όμως, με τη βοήθεια των γονιών της και με έναν καινούργιο μάνατζερ, τον Jason Trawick, ο οποίος στη πορεία έγινε και σύντροφός της, κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες και να γυρίσει τον τροχό, επιστρέφοντας δυναμικά στο προσκήνιο, εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση, με ένα νέο dance δίσκο και μερικά πολύ επιτυχημένα singles.

Ο παλιός της μάνατζερ, Sam Lutfi, όμως, δεν μπόρεσε να αντέξει τη δυσφήμιση που υπέστει το όνομά του μετά τις κατηγορίες των γονιών της Spears, και πιο συγκεκριμένα της μητέρας της Lynne, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είχε δηλώσει πρόσφατα πως ο Lufti προμήθευε με ναρκωτικά την κόρη της και εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της ολικής κατάπτωσής της.

Έτσι ο πρώην μάνατζερ κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση εναντίον των γονιών της Spears, ζητώντας να εμφανιστεί η ίδια η τραγουδίστρια στο δικαστήριο για να καταθέσει. Οι γονείς της, ωστόσο, αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη της κόρης τους, με την δικαιολογία πως η Britney είναι διανοητικά ανίκανη για να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Lufti, ο οποίος είναι υπό περιοριστικά μέτρα που του απαγορεύουν να πλησιάσει την Britney, δεν το βάζει κάτω, και επιμένει πως οι γονείς της Spears ψεύδονται για να καλύψουν τη κόρη τους, καθώς πιστεύει πως η Britney δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Έβαλε μάλιστα έναν ειδικό να αναλύσει μια συνέντευξη που έδωσε η Spears πριν λίγο καιρό στον Ryan Seacrest για ένα ντοκιμαντέρ του MTV, τον οποίο και έφερε ως μάρτυρα στο δικαστήριο. Ο ειδικός αναλυτής κατέθεσε πως, απ' όσα είδε, η Britney είναι εντελώς ικανή για να εμφανιστεί και να καταθέσει.

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση, είναι όμως πολύ πιθανό πως θα αναγκαστεί να περάσει από ψυχολογικό τεστ ώστε να εξακριβωθεί αν ο Lufti έχει δίκιο ή όχι.